Prva Tošetova djevojka danas izgleda ovako: I dalje čuva njegove poruke u telefonu

Ne želi da govori o Tošetu!

Prije 11 godina celi region zanijemio je na vijest da nas je napustio makedonski pjevač Toše Proeski koji bi sada imao 39 godina.

Detalji o životu čovjeka anđeoskog glasa i osmjeha ne prestaju da intrigiraju javnost, a ovo je žena za koju se smatra da je bila njegova jedina prava ljubav.

Manekenka Blagica Beti Micova i Toše Proeski upoznali su se 1998. godine.

Njihova veza trajla je do početka 2002. i pod pritiskom popularnosti je prekinuta. Nakon njegovog evrovizijskog nastupa 2004. ponovo su se pomirili, pa prekidali… Vezu su završili 2006. godine.

Ipak, prijatelji Tošeta Proeskog kažu da su njih dvoje uvijek bili u kontaktu, da joj je Toše slao karte za sve svoje koncerte…

Njihove poruke i danas su u njegovom telefonu.

A kada je tjelohranitelj Tošeta Proeskog Ico Panajotović rekao da postoji jedna djevojka koju je najviše volio i koja i dan-danas ide na njegov grob, kojoj je posvetio najviše pjesama, sa kojom je svugdje išao i za koju su svi znali, svi su u njoj prepoznali Blagicu, djevojku iz mjesta Negotino u Makedoniji.

Iako je Adrijana Budimir bila posljednja Tošetova djevojka za koju je javnost znala, njemu bliske osobe tvrde da je njegova prava ljubav Blagica.

Ona, pak nikada nije željela da govori o Tošetu, a najteže dane provodila je uz njegovu majku Dominiku.

Znam da javnost želi da zna detalje moje ljubavi sa Tošom, ali nijednom do sada nisam dala intervju i nisam otkrila našu privatnost. To će tako ostati zauvijek – rekla je Blagica u intervjuu za makedonske medije 2014. godine.

Tada je otkrila da je napustila manekenstvo i da se ozbiljno bavi studiranjem.

Fakultet je završila, a danas je majka i ima svoju porodicu prenosi alo.