Oni su novi stanari luksuznog naselja Beograd na vodi: Prvi komšija Viki Miljković je Damir Džumhur

Objekat ne oskudjeva ni sa pijacama, šetalištima, ugostiteljskim objektima, prodavnicama… a stanari su vlasnici ujedno i bazena, saune, igrališta, igraona…

Podatak da su Violeta Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković postali vlasnici dva luksuzna stana u elitnom naselju „Beograd na vodi“ svima je opštepoznat. Prilikom nedavne posjete Beogradu Viki nas je provodala kroz još nenamještene stanove koji su nas zapravo od samog ulaza ostavili u čudu jer stambeni kompleks osim garaža, recepcije i svih objekata u sklopu kompleksa, podsjećali su nas na najluksuznije građevine.

U prvom redu projekat je rađen po zamisli arapskog arhitekte koji je radio najbolje i najljepše građevine u Dubaiju. Zapravo, tu postoji sve što se zamisliti i može a i ne može.

Objekat ne oskudjeva ni sa pijacama, šetalištima, ugostiteljskim objektima, prodavnicama… a stanari su vlasnici ujedno i bazena, saune, igrališta, igraona, i bilo kakvo uživanje koje može da se poželi u životu.

Popularni estradni par su vlasnici ovih originalnih sadržaja i stanova u kompleksu A1 i u kompleksu A2. Zanimljivo je još da je jedan njihov stan u istom holu sa stanom našeg tenisera Damira Džumhura. Pokazali su nam i luksuzne terase sa fontanama i cvjetnjacima sa još ljepšim pogledom. To je prostor ujedno pogodan i za organiziranje partija.

S obzirom na to da su prodali kuću na Bežanijskoj kosi već u prošlu srijedu su trebali iseliti. Tu su proveli posljednju noć u svom starom domu i potom otići privremeno u hotelski smještaj na nekoliko dan dok im ne stigne namještaj iz Turske. Upravo turski arhitekta je osmislio unutrašnji dio stana kao i sve ostale detalje.

Pitali smo je da li joj je žao što ide iz svoje luksuzne vile na Bežaniji, no Viki je kazala da se nije teško navići na još ljepše, da sada ima sadržaj i za njenog sina što joj mnogo znači, za njihov relaks poslije turneja i nastupa a i za goste.

Kaže da je sve na jednom mjestu i da će joj to olakšati rijetke trenutke odmora. Kazala je da je prezadovoljna angažmanima, da sve ide uz Božiju pomoć kako su i zamislili. Pjevačica se sa suprugom Tašketom i sinom Andrejom spremala na put za London te je naglasila da će joj među brojnim kutijama gdje je zapakovala i odjeću i obuću biti teško da pronađe bar ono osnovno prenosi expresstabloid.