VENČANJE U TRENERCI! KRISTINA SPALEVIĆ DONELA ODLUKU, KRISTIJAN GOLUBOVIĆ SE SPREMA ZA CRKVU…

Venčanje nekadašnjih zadrugara Kristine Spalević i Kristijana Golubovića je trebalo da se održi pred kamerama šeste sezone rijaliti šou-programa “Zadruga”, ali je sve to palo u vodu kada je nekadašnji robijaš diskvalifikovan iz ovog TV formata.

Ipak, to ovom paru nije poremetilo planove, a Spalevićeva je čak spremna i da obuče trenerku i ode sa Kristijanom u crkvu kako bi se jedno drugom zakleli na večnu ljubav i vernost.

– Kristina je rekla da će da ode u trenerci sa mnom u crkvu i da se venčamo. Dejan Dragojević, kupusar mali, rekao je da hoćemo u “Zadruzi” da se venčamo jer je sve džabe, džukela obična. Videćemo kako to da izvedemo, ali će svadbe svakako biti, u to ne sumnjajte, i to ne obične – otkrio je Golubović.

Kristijan Golubović i Kristina Spalević (Foto: Instagram/kristina_spalevic)KRISTIJAN GOLUBOVIĆ I KRISTINA SPALEVIĆ (FOTO: INSTAGRAM/KRISTINA_SPALEVIC)
– Dragojević je zaboravio da sam mu brata Davida ja spasao batina ili nečeg još goreg. On tvrdi da sam ja nosio tangice u zatvoru. Evo, neka mi to kaže u lice ako sme. Mali gov…, ne bi smeo to da mi ponovi ni u emisiji pošto bi završio na kablovima. Preko društvenih mreža su svi jaki, pa tako i ovo gov… iz kanalizacije – dodao je nekadašnji zadrugar.

Sa druge strane, Kristijan tvrdi da ima čak 20 svedoka da je bio intiman sa pevačicom Gocom Tržan, a više detalja o tome, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.