VELIKI ŠEF DONEO BITNU ODLUKU! ZADRUGARI NI NE SLUTE ŠTA IM SE SPREMA! Ovo će ih totalno poremetiti!

Zadrugari ovih dana uživaju u nedeljnim aktivnostima iščekujući nedelju, kada će “Zadrugu” napustiti neko od potrčaka ili zadrugar kojeg publika bude nominovala.

Ono što niko ne sluti je da će neko od njih napustiti rijaliti mnogo pre.

Naime, Veliki šef je za sutra uveče zakazao prvo vanredno izbacivanje iz “Zadruge” u ovoj sezoni, što zadrugarima za sada nije ni na kraj pameti, a nema sumnje da će ostati bez teksta kada budu saznali za ovu odluku.

Za sada nije poznato da li će imanje u Šimanovcima napustiti jedan ili više takmičara, a sve to biće poznato sutra uveče.

———–

Nakon što se u Bijeloj kući desio okršaj, u kojem su Kristijan Golubović i Emil Kamenov nasrnuli na Uroša Ćertića, Veliki šef je donio hitnu odluku i diskvalifikovao dvojicu zadrugara zbog fizičkog nasilja.

, Kristijana i Emila je po napuštanja velelepnog imanja u Šimanovcima sačekala policija, koja je momentalno uhapsila Golubovića i privela Bugarina. Fotoreporter ovog portala sačekao je dvojicu bivših zadrugara ispred policijske stanice u Pećincima, iz koje su izašli vidno ozbiljni i umorni od dugog razgovora sa nadležnim organima.

Kamenov se nakon privođenja oglasio za Pink.rs i istakao da mu je žao što je uopšte došlo do pomenutog incidenta.

Kajem se što sam dozvolio bilo kome da me isprovocira sistematskom psihološkom torturom – izjavio je Emil za Pink.rs i zahvalio se na ukazanom povjerenju, te izrazio veliko žaljenje zbog toga što je sebe doveo u ovakvu situaciju.