VEČERAS GORI BALKAN: Dalila stiže u “Zadrugu”, a evo i ko će biti sa njom- OVO STE SVI ČEKALI

Nedjelja, rezervisana za emisiju ‘Izbacivanje’ i vrijeme kada će jedan od nominovanih zadrugara, vašom odlukom napustiti imanje.

Dušica Jakovljević, večeras će specijalnu dobrodošlicu poželeti Dalili Dragojević, čija je ljubavna priča obeležila petu sezonu najgledanijeg rijalitija, ali i roditelje aktuelnih učesnika koji su u proteklom periodu ulazili u žestoke sukobe, majku Ane Spasojević i oca kontroverznih blizanaca Nenada i Predraga lazića.

Darko Tanasijević i ovoga puta biće ‘omiljeni psiholog’ takmičara šeste sezone, te će sa njima govoriti o svemu što je obeležilo proteklu nedelju.

Dalila Dragojević, često se spominje od samog starta rijalitija, te ju je nedavno komentarisao i Miljan Vračević, kada je otkrio detalje sukoba sa njom. O tome, ali i o sadašnjoj devojci bivšeg supruga, kao i o svim goruićim temama govoriće ove noći.

Ana Spasojević, do sada je imala nekoliko emotivnih brodoloma i emotivnih krahova sa Markom Markovićem i Bilalom Brajlovićem, a večeras će njena mama dati svoj sud o svemu tome ali i o kompletnom učešću svoje ćerke.

Rat blizanaca sa Belom kućom danima bukti, a u spoljnjem svetu ne prestaju sukobi njegovih roditelja sa partnerom Zorice Marković. Njihov otac, večeras, otkriće sve detalje prepucavanja ali i onoga o čemu do sada nije govorio.

Pink.rs