UZ OVU DIJETU DEA ĐURĐEVIĆ JE SMRŠALA 30 KILOGRAMA: Izbacila samo 1 namirnicu, otkrila JELOVNIK I HIT TRIK

Poznata voditeljka Dea Đurđević tog jutra nije ni slutila da će se odigrati prava drama na putu do posla. Teška saobraćajna nezgoda koju je doživjela promijenila je tok njenog života.

Kao posljedica slabijeg kretanja došao je i višak kilograma. Lijepa voditeljka ipak nije željela da stvar prepusti slučaju već je odlučila da se obračuna sa viškom kilograma.

Put do idealne linije nije bio lak, ali ona je bila uporna i uspjela je. Zbog toga je svoju priču htejla da podijeli i sa drugim ženama koje možda biju istu bitku.

– Mjerila sam se sve dok nisam izgubila 30 kilograma, a onda sam prestala! Ne znam da li sam poslije toga još smršala ili nabacila neki kilogram, važno mi je samo da ponovo mogu da zakopčam farmerke. Sada konačno opet nosim s veličinu i zadovoljna sam – ispričala je Dea za  medije.

Ona se potom osvrnula i na to kako danas održava vitku liniju.

– Trudim se da unosim ograničenu količinu hrane i da ne jedem masno. Veoma je teško da čovjek sam sebe kontroliše, ali mi to uglavnom uspkijeva! Takođe, već neko vreme ne večeram, a ako mi se desi da ipak pojedem nešto uveče, biram da to bude salata.

Voditeljka je smršala zahvaljujući dijeti koju su joj sastavili ljekari.

– Trojica doktora napravila su mi specijalni jelovnik, koga sam se pridržavala godinu i po dana. Poslije saobraćajke sam se naglo ugojila, a kada sam počela a zdravo da se hranim, krenuli su i kilogrami da se tope i ja sam se osejćala sve bolje – ispričala je ona jednom prilikom.

Potom je objasnila i kakav je bio njen režim ishrane.

 Za doručak sam uzimala dvopek, sir ili jaja i sezonsku salatu. Ručak mi se sastojao od kuhanog jela i ribe, a večerala sam grilovano meso. Za užinu sam obično jela jabuku. Sada sam proširila meni, pa unosim i neke druge namirnice, samo se trudim da ne pretjeram.

Dea priznaje da joj je u početku bilo teško da se hrani po specijalnom režimu i da je stalno bila gladna.

– Gubljenje kilograma je u početku išlo sporo, ali kad sam ušla u štos, sve je krenulo kako treba. U prvim nedjeljama dijete stalno sam bila gladna, ali sam se poslije navikla – kaže voditeljka, koja je uz dijetu sebi uvela i fizičku aktivnost.

Sada kada ima idealnu težinu voditeljka se trudi da živi što zdravije, a to uključuje i bavljenje fizičkom aktivnošću.

– Treniram četiri puta nedeljno. Radim čučnjeve, trbušnjake, brzo hodam… To mi pomaže da se izgubljeni kilogrami ne vrate.

Evo kako izgleda jedan dan Dee Đurđević

Doručak: Ovsena kaša

Ručak: Meso i salata

Večera: Bez večere

Na kraju je lijepa voditeljka otkrila još jedan trik, koji će potpomoći mršavljenje, a učiniće i da se sjajno osjećate. Ona kaže da je jedna od najvažnijih stvari to da se u organizma svakog dana unese minimun 2 l vode. Tako će se teijlo detoksikovati, hidrirati, a vi ćete biti puni energije.

Izvor:Glossy