U ZADRUGU UNESENA PORUKA OD MAJINOG BIVŠEG: Neće joj biti dobro kad vidi šta piše

Direktno!

Na velelepnom imanju u Šimanovcima danas se obilježava rođendan reperke Dijane Durlević, poznatije kao Dijana OG, a među čestitkama koje su pristigle za zadrugarku našla se i jedna koja je privukla našu pažnju.

Naime, Dijana je dobila pismo od svog prijatelja, bivšeg zadrugara Milana Jankovića Čorbe, koji je svojoj drugarici udijelio zlatne savjete, ali je onda spomenuo i svoju bivšu ljubav, Maju Marinković, s kojom je i nakon “Zadruge” ostao u više nego prijateljskim odnosima.

Sretan rođendan, voli te brat “geto” Čorba! Znaš da brat puno vjeruje u tebe i da zna da si rođena zvijezda. Svaki put kad ustaneš sjeti se ko si, kroz šta si prošla i koliko vrijediš. Nije lako biti OG Dijana, ali to ne može biti svako! Znaš da ti mislim samo dobro, ušla si da pokažeš svoje talente koji su sjajni. Repuj, tverkuj, smuvaj se sa Mićom! Nađi dečka. Sve što ti treba, viči u kameru, šaljemo šta god. Aktiviraj se, gledamo te i volimo – piše bivši zadrugar, pa nastavlja:

Pozdravi mi Maju, moju cicu, najviše i kaži joj da je volim. Pozdravi mi Ša i nek uzme nešto kuhano da jede. Necu pozdravi, baš je smršao. Miću, Matoru nikako. Volim te – stajalo je u čestitki koju je poslao Čorba.