TUGA I SIROTINJA KOJI SE NE ZABORAVLJAJU: U kući bez prozora živjelo je njih 7! Srpski pjevač ne krije prošlost

ao dijete je živio u siromašnoj kući, sa još 6 članova porodice. Milan Topalović Topalko je i tada, kaže, bio srećan, a oduševljen je bio kad je u 10. godini prvi put vidio autobus.

Mnogi naši pjevači imali su teško detinjstvo i proveli najranije godine u siromaštvu. Jedan od njih je i Milan Topalović, koji se proslavio učešćem u takmičenju “Zvezde Granda”.

On je kao dijete živio u selu Trudovu na Zlataru, a kad je posjetio dedovinu, objavio je snimak iz rodnog kraja na društvenim mrežama. Tu se vidi i dedina kuća u kojoj je živio do svoje 10. godine.

milan-topalovic-topalko-kuca

“U ovoj kući ja sam se rodio i živio prvih 10 godina sa tada 6 članova porodice… vjerujte mi, i tada sam bio srećan… zato uživajte u onome što imate”, napisao je popularni Topalko na svom profilu. Tek kad je završio četvrti razred, preselio se s porodicom u Novu Varoš. Pričao je kako je bio oduševljen kad je prvi put video autobus.

Njegov talenat za pjesmu je otkrio učitelj koji je doneo harmoniku u razred, a dokazan je u Grandu gdje nije pobijedio, ali je uspio da napravi veliku karijeru. Mnogi kažu da mu je baš djetinjstvo koje je proživio u teškim uslovima dalo snagu i inspiraciju da zapne u životu. Tako je i pobijedio u rijaliti programu “Zadruga”.

topalko2

“Čovekove potrebe za život su voda… vazduh… nešto da pojede… nešto da obuče i negde da prespava… sve ostalo su želje… ali želje su izvor patnje… što više želite, više patite”, kaže Top.

Tekst: Lepa&Srećna