TAKI ULAZI U ZADRUGU 6! Maja ni ne sluti šta se sprema – Marinković u vezi sa ovom zadrugarkom! Otkrivamo detalje!

Kako saznaje Informer, Maja Kovačević, javnosti poznata kao sestra pobednice “Velikog brata” Marijane Čvrljak, u vezi je sa starletinim ocem Radomirom Marinkovićem Takijem, koji će takođe uskoro ući u “Zadrugu”!

– Taki je nedavno viđen s novom zadrugarkom Majom na večeri. Međutim, to veče se nije završilo u restoranu, već u apartmanu u centru Beograda, koje je Taki rezervisao jer je očekivao da će smuvati Maju. Otad su njih dvoje u vezi, ali su se dogovorili da nikome ništa ne pričaju. Tako za njihovu vezu ne zna ni Takijeva ćerka – započinje priču izvor blizak Marinkoviću.

Naš sagovornik dodaje da Taki ovih dana pregovara sa producentima da se u “Zadruzi” pridruži svojoj devojci i ćerki:

– Taki je dao zeleno svetlo svojoj izabranici da uđe u rijaliti, a ako se dogovori sa produkcijom, uskoro će i on postati zadrugar! Siguran sam da će Maja napraviti haos kada sazna da joj je otac prećutao ovu aferu i da će morati da bude u rijalitiju sa maćehom. Obe su temperamentne, ne bi me iznenadilo da se njih dve i potuku tokom svađa, do kojih će sigurno doći kad budu morale zajedno da žive pod istim krovom.

Muva je Ivanin bivši
Pozvali smo Takija, koji je pokušao da ostane tajnovit.

– Istina je da smo Maja i ja proveli noć zajedno, ali nismo imali ništa. I da jesmo, ne bih pričao o tome šta u četiri zida radim sa devojkama. Zato me i vole… Ona je fina, kvalitetna i prelepa devojka. Za nju imam samo reči hvale, ali ne bih pričao mnogo o našem odnosu – rekao nam je Marinković.

I Maja Kovačević je potvrdila da ima dečka, ali nije otkrila da je reč o Takiju. Čim je ušla u rijaliti, nju je počeo da je muva bivši muž pevačice Ivane Šašić Bojan Simić, koji je takođe novi zadrugar. On se cele noći udvarao Maji, ali ona ga je oduvala:

– Želim te kao prijatelja, ali ne kao dečka, jer ga već imam!

Maja: Znam šta se desilo Marijani
Maja Kovačević progovorila je o rođenoj sestri Marijani Čvrljak, koja je nestala pre skoro šest meseci i za koju se pretpostavlja da se utopila u Savi…

– “Zadrugu” sam ugovorila pre te tragedije. Saznala sam sve šta se desilo, ali još nisam spremna da o tome pričam javno. Ni sa kim o tome ne pričam osim sa svojim najbližima – rekla je Maja i dodala da ne veruje da joj je sestra živa:

– Nažalost, više ne mislim da je živa. Osećam da je nema. Želimo da se od nje dostojno oprostimo…

Marijana je nestala u noći između 26. i 27. aprila nakon što se napustila stan u Zagrebu, u kojem je živela sa suprugom Karlom. Jutro kasnije, na mostu iznad Save pronađeni su njena dokumenta i telefon.