SVI SMO MISLILI DA TRUDNA ALIS ADAKTAR IMA 42 GODINE – A SADA SE OGLASILA I OTKRILA ISTINU: Evo koliko godina ima, ŠOK ZA SVE

Majka Adama Adaktara, Alis Adaktara nedavno je objavila da je u drugom stanju, te je priznala da nije planirala da u petoj deceniji ponovo rađa.

Mnogo se spekulisalo koliko godina zapravo ima majka “Boga obrva”, te da ima 42, a ona je sada na Instagramu prvi put to sama napisala.

“Zvahvalna sam što sam u blagoslovenom stanju u 47. godini. Uživam u svakom momentu, što i vama želim!”, napisala je Alis u opisu fotografije sa ljuljaške.

Inače, Alis pored Adama ima kćerku Viktoriju, a kada je javnosti saopštila da čeka i treće dijete oglasio se njen sin i otkrio kako je reagovao na vijesti da će uskoro dobiti mlađeg brata ili sestru. Partner Alis Adaktar se ne pojavljuje u rijalitiju, a ona ga je prokomentarisala za medije.

“Svjesno sam pristala da moj život bude javan, drugi ljudi to ne žele i ja to poštujem. Odluka da zadržim dijete je samo moja, jer sam ja majka, a na kraju krajeva, život muškarca se ne mijenja dolaskom djeteta”, rekla je Alis o ocu svoje bebe.

Kurir.rs