STANIJA I TAKI STIŽU U ZADRUGU, SPREMA SE VELIKI HAOS: Rat nastavljaju pred kamerama, MAJI NEĆE BITI DOBRO

Nedjelja, rezervisana za emisiju ‘Izbacivanje’, ni ovoga puta neće ostaviti ravnodušnim, jer će voditeljica Dušica Jakovljević poželjeti dobrodošlicu Radomiru Marinkoviću Takiju, ocu aktuelne zadrugarke Maje Marinković i bivšoj djevojci Marka Markovića Staniji Dobrojević.

Darko Tanasijević biće zadužen za omiljenu ‘čašicu razgovora’ i emotivne ispovijesti takmičara, koji će voditelju ogoliti dušu o svemu što ih je mučilo prethodne nedelje.

Stanija Dobrojević, prvi put nakon raskida Maje i Marka, stiže nikad raspoloženija da progovori o svom bivšem partneru, ali i bivšoj drugarici, od koje mnoge poteze nije očekivala.

Otac pomenute zadrugarke, Taki, također je prvi put na vrućoj stolici od kad je Marinkovićeva ostavila Marka i odlučila da na njihov odnos stavi tačku.

Situacija koja će dodatno pogrijati sve u studiju i doliti ‘ulje na vatru’, jeste Stanijino nedavno gostovanje na RED televiziji, prilikom kojeg je priznala da ona i Maja zapravo nisu nikada bile bliske drugarice i da su se za par godina samo par puta vidjele, a da je Taki taj koji je ‘naduvao’ priču o njoihovom prijateljstvu.

Kako će Taki reagovati na ovu izjavu i sve ostalo što će Stanija reći o bivšem momku njegove kćerke, ostaje nam da ispratimo

Izvor:Pink