STANIJA I MARKO SU BILI U VANBRAČNOJ ZAJEDNICI: Marka Markovića prozivali zbog bivše, POGLEDAJTE NJEGOVU REAKCIJU (VIDEO)

Marko Marković zamherio je žestoko Miljanu Vračeviću što ga je prozvao da je radio selidbe.

Tada je Marko progovorio o odnosu sa bivšom djevojkom Stanijom Dobrojević sa kojom se upoznao u rijalitiju.

– Maja je svoju netrpeljivost prema Aleksandri počela da ispoljava. Ona u sebi nema poriv i misli poganluka, pa da kroz to kreće rasprava sa recimo Pecom i Necom. Miki sad tjera cirkus i to dobija, jer laž koja se izgovori četiri puta postaje istina. Ja sam dao nagradu i podijelio – govorio je Miljan.

– Ništa ne razumijem, šta hoćeš da kažeš? – upitala je Maja.

– Ne vrijedi bacati bisere pred svinje. Šalu gleda uvredljivo 80 odsto ljudi. Ja Marku kažem nešto za selidbe, a on kaže: “Znaš kako ću kćerku da ti preselim”. Nisam ni znao da si radio selidbe – objašnjavao je Vračević.

– Ja znam da se Stanija selila iz jednog penthausa u drugi – dodala je Zorica.


– Stanija i ja smo bili vanbračna zajednica jer smo živjeli i dijelili sve. Kad smo preseljavali stvari moje i njene nosili smo i šta je tu strašno? Selidbe radio nisam. Može da se smije ko hoće. On mene turira po pitanju toga. On se upalio, htio je da zasmije momke ili šta, pa sam mu skrenuo pažnju. Ako tebi to znači, svaka ti čast… – besneo je Marković.

Izvor:Kurir