“SPREMAN SAM!” Nakon diskvalifikacije i hapšenja, povratak Kristijana u Zadrugu! Pred ulazak PORUČIO…

Iako je u Zadrugu 6 ušao kao jedan od glavnih favorita i uprkos entuzijazmu koji je pokazao za ovogodišnji šou, s obzirom na to da očekuje treće dete, Kristijan Golubović u „beloj kući“ nije izdržao ni mesec dana.

Zbog fizičkog napada na kaskadera Uroša Ćertića žestoki momak je diskvalifikovan u nedelju ujutru, nakon čega je i uhapšen u Šimanovcima i priveden na informativni razgovor.

 

Dan nakon što se vratio kući i svojoj trudnoj verenici Kristini Spalević, Golubović se oglasio za Rijaliti plus i podelio prve utiske nakon napuštanja imaginarijuma.

– Dobro sam, hvala na pitanju. Sa ženom sam, šetamo i idemo u nabavku – počinje sada već bivši zadrugar, i dodaje:

– Normalno je sve i osećam se kao da se ništa nije dogodilo.

Golubović je, svestan situacije, prokomentarisao svoje ponašanje prema Ćertiću, i naglasio da je na prvom mestu kao čovek bio isprovociran, ali i priznao da se ne bi kajao čak i da ga je ubio.

– Uroš je jedno govno koje sve vreme maltretira ljude oko sebe. On je vrsni sadista koji je ubačen u Zadrugu. Vređao je ljude, polivao ih vodom i vrelim čajem, bacao im hranu, veš i garderobu u đubre, a nekima je i krao izuzetno vredne stvari. Pa on je čoveku iz temena i iz mesa iščupao pramen kose, šta više da kažem? Nisam to mogao da gledam i zato sam onako reagovao, a ne bi mi bilo žao i da sam ga ubio. Robijao bih, ali bi mi u posetu dolazili roditelji onih ljudi koje je mučio – bez dlake na jeziku i fatalistički je Golubović opisao dane iza sebe i svoja osećanja prema kaskaderu.

Kristijan je rekao i da je razgovor u policiji prošao u mirnom tonu i otkrio zašto je bio privođen.

– Na informativni razgovor sam išao u svojstvu građanina. Pitali su me da li sam tukao Ćertića, a ja sam rekao da sam pomagao obezbeđenju da spreči nasilnika da vrši nasilje. To je bilo sve, a Uroš ako smatra da sam ga tukao, neka podnese privatnu tužbu protiv mene, pa ćemo videti jesam li ili nisam – završio je on razgovor za Rijaliti plus.

Povratak u rijaliti neizvestan

Golubović je rekao da ne zna da li i kada će se vratiti u Zadrugu, ali je naglasio da je spreman da se ponovo useli u „belu kuću“.

– O svom povratku u rijaliti zasad ništa ne govorim, ako me budu zvali, ja sam spreman – poručio je Kristijan.