SPAS PRONAŠAO U VERI, A SADA I IZGLEDA KAO MONAH! Milan Stanković u NEPREPOZNATLJIVOM IZDANJU, ogroman ŠOK ZA SVE!

Poslednjih godina Milana Stankovića pre ćete sresti u nekom od srpskih manastira nego u TV emisijama ili nastupima.

Iz sebi znanih razloga Milan dugo već ne nastupa, nije aktivan na javnoj sceni koja mu, po svemu sudeći, ni ne fali, budući da je mir i sreću našao u pravoslavlju.

Pevača retko ko bi danas i prepoznao na ulici, budući da je upotpunosti promenio “lični opis” – iako je zbog svog posebnog, nekada ekstravagantnog imidža privlačio pažnju na svakom koraku i bio miljenik devojčica, Stanković danas nosi široku, jednostavnu i neupadljivu boju, najčešće tamnih boja, znatno se ugojio i pustio kosu i bradu.

Pre izvesnog vremena, Milan je u jednom od svojih poslednjih intervjua govorio o veri.

Kršten sam još kao beba da bih preživeo, a preživeo sam mnogo u svom kratkom životu. Svi mi imamo stremljenja, želje, planove, uspehe, ideje. Velike darove mi je dao Bog, a s tim ide i veliki krst. Ali, u ludilu ovog vremena, duhovno slepi, gluvi i nemi, svegrešni, pale prirode, svi neminovno ozbiljno promašujemo i sa zakašnjenjem osetimo da bez Logosa božjeg život nema života niti smisla.

To su potvrdili svi koji se življenjem ozbiljno bave. Sve nauke, filozofije, revolucije, ideologije limitirane su okvirom stvorenog, bez pristupa tajni Tvorca, uzroka. A sve se na kraju završava Gospodom, jer kroz njega je sve i postalo – rekao je tada Milan.