SORAJA SE OGLASILA PRVI PUT NAKON STRAŠNE NESREĆE U ALBANIJI! Otkrila sve detalje nakon navoda da se bori za život

Od kada se u medijima pojavila informacija da je Soraja Vučelić imala saobraćajnu nesreću i da joj se bore za život, o starletinom zdravstvenom stanju objavljivane su razne informacije.

Prema ekskluzivnim saznanjima Kurira, Soraja navodno ipak nije imala teške povrede, već, kako tvrdi njena drugarica, radi se o nagnječenju rebra i ona nije imala operacije zbog unutrašnjeg krvarenja zbog kojeg joj je život visio o koncu.

Naime, redakciji Kurira javila se starletina dobra drugarica koja je usjpela da stupi u kontakt sa njom. Ona je  otkrila da joj je Vučelićeva rekla da nije imala teške povrede i da je sada dobro.

Soraja joj je ispričala kako je imala lakšu saobraćajnu nesreću i da nema teže povrede, kao i da je čeka jedna intervencija u lokalnoj anesteziji.

– Sada sam dobro, nisam imala ozbiljnije povrede kao što se piše u novinama, samo sam nagnječila rebro. Danas me čeka intervencija u lokalnoj anestezji nakon koje mislim da će biti sve OK – kazala je Soraja kada se javila svojoj prijateljici.

Izvor:Kurir