ŠOK U EMISIJI, MAJA MARINKOVIĆ OTKRILA ĆERTIĆEVU TAJNU, pa o skočio kao oparen: “DA SAM HTJELA, BIO BI MOJ”

U toku emisije “Gledanje snimaka” Maja Marinković i Uroš Ćertić nastavili su žestoko prepucavanje, a Aleksandra Nikolić tražila je riječ da komentariše.

– David i Uroš su prijatleji i prije nego što smo ušli u “Zadrugu” Dejan, Uroš i ja smo sjedili. Momak je rekao Dejanu da će biti uz mene i da me neće dirati. Ja zato nikad ne reagujem kad on pogriješi – govorila je Aleks.

– Je l’ Uroš zaljubljen u tebe, Majo? – pitala je Ivana Šopić.

– Ne mogu da kažem, Matora zna – rekla je ona.

– Evo, rekao sam da bih bio samo sa Majom i poljubio sam je u glavu. Bio bih sa tobom, ne poričem i? – poručio je Uroš.

– To znam, znaju i drugi, nego to niko ne smije da kaže – rekla je Maja.

– Uroš i ja smo pričali na početku rijalitija i nije lijepo da mene uvlači. Šta ima, može da kaže njemu, a ne mene da uvlači u te priče. Mogla si to da kažem, a da ne pominješ mene – govorla je Matora.

– Ti si rekla Urošu da ćuti za mnoge stvar, a da tebe uvaljuje kod Ivane. Ja osjećam tu enegiju i zato sam se udaljila. Ja tebe ne želim, da sam htjela da te imam, bio bi moj – dodala je Marinkovićeva.

– Majo, tebe svi gledaju kao s*ksualni objekat. Maja kad sa namunji, izašla je sa s*sama kao dudinje, normalno je da reaguju muškarci. Maja je dobar čovjek, ja nju zato gotivim. Ja sam gore u ćošku i sve vidim i znam. Majo, ovde nisi u pravu. Uroš meni jeste rekao da nema simaptiju, da bi on sa tobom bio – pričala je Zorica Marković.

– Meni to smeta, ja sam osjetila napadnu energiju. Malo, malo, pa kao utvara gleda u mene. Ljubomoran je. Rekao je: “Ja želim da uđem u vezu sa Majom, jedina je djevojka sa kojom bih bio”. Uveče on legne, gleda me, pričao i kovao me u nebesa. Nisam željela da dam lažnu nadu i to sam naglašava iz poštovanja, da ne bih rekla ovo što sam sad – nastavila je ona.