ŠOK SLIKE PRIJE I POSLIJE! EVO KAKO ERMINA IZGLEDA NAKON ESTETSKIH KOREKCIJA: Bez filtera i fotošopa

Bivša zadrugarka Ermina Pašović je sa svojim fanovima podijelila nefiltrirane fotografija nastale prije estetskih korekcija. Pašovićeva uopšte nema problema da podijeli sa javnošću šta je sve na sebi uradila, što mnoge žene i to ne samo sa estrade nemaju hrabrosti da priznaju.

– Prije i poslije. Bez filtera i bez šminke. Ovo je rezultat moje kože i ožiljaka nakon dva laserska tretmana. Nos, kapke, naravno da imam još tretmana za uklanjanje ožiljaka, ali sam željela da vam pokažem trenutno stanje, kao što sam obećala – poručila je na Instagramu nekadašnja zadrugarka.

– E, ovako, pošto mi inboks već gori, ja nisam tip djevojaka koje kriju i ono, u fazonu, zaspale ružne i probudile se lijepe preko noći. Ne, sve što sam radila radila sam transparentno jer znam koliko ih ima koji nisu u javnosti, a nemaju hrabrosti. Ne, nisam ni ja imala 34 godine. Ali kada sam donijela odluku, stojim iza toga i dokumentujem sve to jer nema potrebe za stidom. Dragi Bog nas je takve dao, sa krivim nosem, sa rošavim licem i tako dalje. Na nama je da skupimo hrabrosti i radimo na tome. Svako ko ima isti problem, znam kako je. Sva sreća pa živimo u 21. vijeku, gdje smo napredovali medicinski i postoji mogućnost. Meni je koža vječito problem bila – zaključila je Pašovićeva.

Podsjetimo, Ermina je, po napuštanju rijaliti šou-programa “Zadruga”, zarađeni novac uložila u estetske korekcije, te je dosad korigovala vilicu, nos, usne, napravila “mačje” oči, da bi naposljetku stavila i silikonske implante.

kurir.rs