ŠOK! OŽENIO SE ZMAJ OD ŠIPOVA! Više nije divljak, ne liči na sebe, a kad vidite kako izgleda mlada, past će vam mrak na oči!

U nastavku današnjeg članka govorimo o rijaliti programima, koji su itekako popularni na ovim prostorima, a suma sumarum cele priče je ta da je Zadruga broj jedan u poslednjih 20 godina. TV Pink, i njen prvi čovek Željko Mitrović je osmislio emisiju koju gleda i staro i mlado, bez obzira što u njoj konstantno gledamo nasilje i bludničenje. 

Ono što je najgore u celoj ovoj priči je to, da se njeni sadržaji koji idu uživo prikazuju u sred bela dana, tako da maloletne osobe sve to normalno gledaju, i onda se zapitamo šta se to radi po društvenim mrežama, kada vidimo devojčice od 16 godina koje polugole poziraju na svojim storijima. 

Da niije samo Zadruga gledana, pokazuje i rijaliti program “Parovi”, koja se emituje na suparničkoj televiziji Hepi TV. I ona je prisutna na našim kanalima u poslednjih 10 godina, i oni također pokušavaju da pariraju Zadruzi, pa u svoje emissije potpišu jako kontroverzne osobe koje itekako znaju napraviti dar mar kod publike. Jedan od njih je svakako i Zmaj od Šipova, veseli bosanac koji je jednostavan čovek sa sela, koji je celo vreme uzgajao stoku, i koji je baš takav simpatičan celoj publici. 

Malo je divlji, i baš zbog toga ga ljudi i vole. Po završetku sezone vratio se u svoj eselo, a i dalje je jako rado viđen na lokalnim koridama gde je uvek zvezda broj jedan. Iskoristio je priliku i da sedne sa svojom bivšom kolegicom Ivanijom Bajić, sa kojom je i delio krevet u Parovima. U opisu slike je napisao da se oženio.