ŠOK! KARIĆ NIKAD ŽEŠĆE UVRIJEDIO JOVANU MISICU – a onda se i ona hitno oglasila: “TO STVARNO NIJE ISTINA”

Evo šta je rekla!

Jovana Ljubisavljević, bivša učesnica “Zadruge”, oglasila se nakon što ju je Osman Karić, otac njenog bivšeg dečka Stefana Karića, nikad žešće prozvao na TikToku.

Osman se oglasio povodom žestokog rata koji na društvenim mrežama vode Stefanovi i Jovanovi fanovi i tom prilikom opleo po Ljubisavljevićevoj.

– Nedoj*bane bake, kriv im je Stefan što Jovana, da ne pričam šta… Deset mjeseci sam tu djevojku dvorio, a sad nas pljuje i sarađuje sa tim njenim k*rvetinama raspalim. Više neće ući nijedna u kuću, dok ne bude za udaju. Nijednu više neću da primim, dosta su k*rve ovde prolazile kroz ovu kuću – izjavio je Osman, poslije kojeg se oglasila misica:

– Nisam baš u toku zato što sam blokirana, ali mi određeni ljudi šalju njegove storije, šta vidim po portalima, vidim. Odlučila sam nTOakon raskida i one jedne izjave da neću nikada pljuvati u bunar iz kog sam pila vodu. Ostajem pri tome da privatne stvari ne komentarišem. Pokušavam da gradim karijeru bez skandala i smatram da sam dostigla dovoljan neki nivo da se nalazim u javnosti time što sam voditeljka, a da ne miješam privatni život i ljubav, jer nisam “potpisala ugovor na privatni život” – poručila je Jovana i dodala:

– Ne pronalazim se u tom košu da sam ku*va koja je šetala po kući, stvarno ne bih voljela da me tako posmatraju poslije svega. A to da ih pljujem nije istina. Ja se, ponavljam, ne oglašavam, ne postoji neki moj lajv ili intervju gdje ih pljujem, to ne radi. Da to radim, počela bih to da radim od prve Stefanove izjave. To što ćutim je samo moja veličina jer nisam tako vaspitana da iznosim takve stvari. Baš ružno.

(srbijadanas.com)