ŠOK! ALEKS PRIZNALA ISTINU O BILALU – PREPLAŠENA JE: Učinila sam lošu stvar, DEJAN ĆE JE SADA OSTAVITI?

Preplašena.

Upravo je počela emisija “Gledanje snimaka”. Voditeljka Ivana Šopić je ušla u Bijelu kuću i najavila prvi klip za danas. Prikazan je razgovor Milice Veselinović i Bilala Brajlovića, gde joj on priča da ona pravi budalu od njega i da ga je izdala. Ovo se odnosilo na to što je Milica promijenila priču da je Bilalu dala čokoladicu od Aleksandre Nikolić. Brajlović je Milici zamejrio i optužio je da laže kako bi pokrila Aleks, a ona je počela da plače i rekla da je sama.

– Ispala sam budala, htjela sam da spustim loptu sa nekim ko mi misli loše. Da, ja sam rekla Milici da pošalje to (čokoladicu). Ja sam pogriješila. Kad sam htjela to da kažem, svi su skočili, iz straha i nemoći sam lagala. Lažov sam, pogriješila sam, nisam imala namjeru da ugrozim svoju vezu. Moj momak me poznaje. Moja greška je što sam htjela da šurujem sa osobom. Nema potrebe da napadate Milicu, ona je stala u moju zaštitu. Nisam imala nikakvu lošu namjeru. Uplašila sam se, ishitreno sam reagovala. Htjela sam da sklopim primirje, Bilal nije jedini. I čokoladica, i pivo, to je bilo da me ne bi vrijeđao i mog dečka. Čak sam dvije nedelje sa Majom spustila loptu – rekla je Aleks.

– Zašto si lagala? – pitala je Ivana.

– Imala sam pritisak, mislila sam da će ljudi to pretvoriti u “ljubavnu” čokoladicu. Osjetila sam lošu namjeru, zato sam se tako ponašala – pričala je Nikolićeva.

– Ovo da si rekla odmah, niko ti ništa ne bi rekao. Ja ti vjerujem, ali čemu napad na Miljana da je zaljubljen u tebi, Bilalu da nema djecu jer te laže. Loš si čovjek. Ovo si sad od riječi do riječi ponovila moje riječi od sinoć, čula si od mene – skočio je Miki.

– Jesam loš čovjek. Vjerujem da sam ostavila mnoge bez riječi, ali kad se osjetim ugroženo, radim i pričam loše stvari – dodala je Aleks.