“SAV NOVAC IDE U DOBROTVORNE SVRHE” Nakon PAKLA kroz koji je prošao, Dragojević doneo ODLUKU – i brat je uz njega!

‘Premijera Vikend Specijal’, kao i svake nedelje, donela je mnogo ekskluzivnih priča, a jedna od njih, svakako je bila i ona sa Dejanom i Davidom Dragojevićem, koji su bili gosti Nemanje Vujičića.Braća su progovorila na sve teme, ali i odgovorili na afere u koje su nedavno uvučeni kao glavne uloge.

Braća Dragojević otkrili su kakav je život pod Davidovim režimom ishrane i treninga i kakio to Dejan podnosi nakon 10 meseci provedenih u zatvorenom prostoru.

– Ja sam nikad bolje, radim treniram, kuvam, sada mji je tu Deki i stalno smo zajedno. Treniramo, kuvamo, treniramo i sve radimo zajedno! U početku je bilo rizično, to kako će da podnese novi režim života, ali sada je sve fenomenalno.

David je za televiziju Pink priznao da li je svojoj bivšoj devojci, Ani Korać, čestitao na trudnoći.

– Nisam čestitao, ali evo kažem, sve najbolje! To je lepo, zaista sve najbolje, da dete bude živo i zdravo! Nema veće od toga!

Stariji Dragojević, takođe je priznao, kako se osećao protekle nedelje kada je g.j afera tresla Balkan i šta je zapravo istina od svih navoda koji su se provlačili.

– U šoku sam da neko može da izmisli takvu grozotu. Ni jedan deo teksta nije istinist u tome. Ja sam doživeo mogo toga ali sve sam stavio na sud, a sav novac će ići za dobrotvorne svrhe, mene taj novac ne zanima! Svi vide koliko ja radim na sebi i kakav život vodim… Neko na mom mestu, da je možda na tabletama ili da je psihički slabija od mene, pitanje je kako bi izdržala sve to… Ne znam ni o kome pričaju i pišu. Uvek sam imao najbolje devojke i tek ću ih imati… Ovo što se meni stavlja na teret, moraće da se dokaže.

Dejan je na kraju progovorio o ljubavi sa Aleksandrom i priznao kako se nosi sa velikim pritiskom javnosti, ali otkrio najveće strahove.

– U kontaktu sam sa Spomenkom i Jelenom, ne svakodnevno, ali smo na vezi. Ne sumnjam u nju ni malo, da sumnjam, ne bih je branio kao što je branim. Jasno mi je da pokušavaju da joj poljuljaju psihu, to je sada trend, ali od toga nema ništa. Niti ću se ja zaljubiti, niti ona. Aleksandru volim i meni je najbitnije je da ona to zna. Nedostaje mi puno zaista. Fali mi svaki trenutak sa njom! Ona je kao mala pahulja, svi su protiv nje, ali vratim ja to, sve vratim na svoje mesto – rekao je on.

srbija danas