SANJA GRUJIĆ OBRUKALA UROŠA KAO NIKO- SPUSTILA GA NA ZEMLJU: Skandal u Bijeloj kući (VIDEO)

Nakon podjele budžeta novog vođe Uroša Ćertića, Sanja Grujić riješila je da kaže ono što joj “leži na duši”.

Sanja je istakla da Uroš manipuliše glupim ljudima.

– Tresla se gora, rodio se miš. Podjela je bila štura, nikome nisi rekao pravo mišljenje do kraja. Koristio si ljude koji imaju nizak intelektualni razvoj jer je sa glupim ljudima lako manipulisati. To su ove nove djevojke, koje hoćeš da rade za tebe. Manje više, bio si realan. Sa Pecom si htio da spustiš loptu, jer si se uplašio Nece – rekla je Sanja.

– Ti kidišeš na mene – rekao je Uroš.

– Ne sviđa mi se tvoja manipulacija. Ne možeš Neci da kažeš da je snimak sramotan, a znaš da si omražen. Necu gledaju kao heroja koji ti se suprotstavio. Skupio je mu*a – rekla je Sanja.

– Bukvalno je skupio mu*a – rekao je Uroš.

– Nagrađivao si neke koji su se istakli, a Bilala si unazadio. Među nebitnima ti je Una Sofija bila posljednja. Mojim budžetom sam zadovoljna, znam da imaš lijepo mišljenje o meni – rekla je Sanja.

– Sviđa mi se podjela, išao si obrnutom psihologijom. Pojedine si stavio na njihova mjesta, inteligentno si postupio, pokazao si da niko ne može da te uznemiri iako je sastanak ličio na opštenarodno veselje, bilo je interesantno. Zorica nije mislila na Miću da nagovara mene i Mikicu – rekao je Neca.

Izvor:Kurir