SADA SI MEĐU ANĐELIMA SA BRATOM STEFANOM: Nema ko nije zaplakao, ubijen zbog prevelike ljubavi prema devojci

etoro napadača te je napalo bez razloga. Pokušao si sve da rešiš razgovorom, ali tvoje dobro srce nije izdržalo ubode nožem, rekao je neutešni rođak ubijenog Aleksandra Tatalovića (21) na pokopu

– Bio si najbolji šegrt i pravi vitez! Sanjao si da otvoriš svoj servis, međutim, taj jedan dan je prekinuo sve tvoje planove! Kada uđeš u prostoriju kao da nas sunce osvetli, a sada ćeš biti kod svog starijeg brata, anđela Stefana – rekla je jedna od rođaka na sahrani Aleksandra Tatalovića (21) iz Beograda, kojeg su petorica maskiranih napadača izbola nasmrt naočigled njegove devojke!

Aleksandra Tatalovića su u sredu uveče izboli nožem napadači nedaleko od parka u blizini Gimnazije „Patrijarh Pavle“ na Petlovom brdu. Porodica i stotine rođaka i prijatelja okupilo se juče na groblju Orlovača kako bi se oprostili od njima voljenog Aleksandra. Belo cveće i beli sanduk rasplakali su sve okupljene, a pre nego što je spušten u raku, održana su četiri govora koja nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

– Nisam ni sanjala da ću ovaj govor tebi da čitam ovde! Bio si najbolji i najdivniji mladić i to ne kažem zato što si naš. Odmalena si voleo automobile, zbog čega si i upisao Saobraćajnu školu. Uporedo si radio i bio najbolji i najomiljeniji šegrt. Sanjao si da otvoriš svoj servis. Radio si od jutra do mraka i razlikovao si se od svojih vršnjaka jer si znao šta želiš. Kada uđeš u prostoriju, kao da nas je sunce uvek obasjalo koliko se osetila ta energija i vedrina. Svima si pomagao i štitio si svoju sestru Sofiju. Bio si vitez! Neću ti reći zbogom, već doviđenja, jer ćemo se svi sresti tamo negde u ljubavi – rekla je rođaka dok su roditelji nesrećnog Aleksandra jedva stajali na nogama.

Njegov rođak poručio je da je Aleksandar bio omiljen u društvu i među devojkama, kao i to da je bio najvedriji mladić kojeg ništa nije mrzelo.

 

 

 

– Voleo si sa svojim tajom da ideš u lov. Nije te mrzelo da svake nedelje ustaješ i ideš sa njim. Čak si svoj 18. rođendan proslavio sa lovcima. Vest o tome da si nastradao sve nas je šokirala. Petoro maskiranih napadača te je napalo bez razloga, ako on uopšte i postoji. Ti si raširio ruke i pokušao da sve rešiš razgovorom i rečju, međutim, oni su te izboli nožem i tvoje dobro srce nije izdržalo. Hteo si da rešiš nesporazum koji nije ni postojao – rekao je rođak, a zatim su njegov drug i rođaka jedva uspeli da izgovore koju rečenicu dok su se gušili u suzama.

 

Inače, Aleksandrov rođeni brat Stefan je pre 15 godina poginuo kada ga je na ulici, dok se igrao, udario automobil.

 

 

Aleksandar Tatalović izboden je pred devojkom A. S. (19) i njegovim druga U. R. (20), a zasad se spekuliše o razlogu napada. Pominju se napadi navijača jer su osumnjičeni navodno nosili navijačke šalove i maske s likom Gavrila Principa. Međutim, sumnja se da je napadnut i zbog devojke jer je A. S. navodno ranije bila s jednim od napadača koji nije mogao da se pomiri s tim da je ona sada sa Aleksandrom. Utvrđuju se okolnosti tragedije i traga se za napadačima.