“SAD ĆU BITI NAJOMRAŽENIJA OSOBA” – OGLASILA SE KRISTINA NAKON KRISTIJANOVOG SKANDALA U ZADRUZI: Ne može više da šuti, PRESJEKLA

Iznijela svoj stav bez dlake na jeziku!

Kristina Spalević, trudna vjerenica zadrugara Kristijana Golubovića, oglasila se nakon što je Golubović jučer fizički nasrnuo na svog cimera, Uroše Ćertića, a Veliki šef je donio je oduku da ga kazni tromjesečnim honorarom.

Kristina je prokomentarisala Golubovićev sukob sa Urošem, a tom prilikom je priznala da je nervira njegovo ponašanje.

Ja ću sad možda da budem najomraženija osoba u Srbiji što podržavam Kristijana. Činjenica je da sam se jučer cijeli dan nervirala zbog onog dečka. Stvarno katastrofa – istakla je bivša zadrugarka o Ćertiću, pa nastavila:

Kristijan je prvo pokušao da mu skrene pažnju. Njegov temperament je takav da brani slabije od sebe i da skače za svoje drugare, tako da čim sam vidjela da se Kristijan ućutao, znala sam šta će biti. Dopada mi se njegov postupak, iskreno. Neko je morao da postavi Uroša na svoje mjesto – rekla je Kristina.

Spalevićeva je otkrila da li je haos u “Zadruzi” uticao na njenu trudnoću.

Svi su mislili da sam se ja kod kuće baš stresirala, a nisam se uopšte iznervirala, iskreno – izjavila je Kristina za medije.