Sa 15 godina ludo se zaljubila: Ovom fudbaleru je Ceca posvetila svoj veliki hit “Pustite me da ga vidim”

Iako krajem osamdesetih nije bilo tabloida kao danas, šuškalo se da je Ceca sljedeći hit koji je snimila, „Pustite me da ga vidim“, posvetila fudbaleru Vladanu Lukiću, prvotimcu „Crvene zvezde“.

Upoznali su se na jednoj „Zvezdinoj“ večeri, kada je ona imala 16, a on 18 godina. Mada se tada pričalo o romansi popularne pjevačice i uspješnog fudbalera, čak se pominjala i vjeridba, njih dvoje su kasnije demantovali da je u pitanju bila ozbiljna veza.

 

‒ To je bila ljubav iz tinejdžerskih dana. Bili smo baš mladi i lijepo smo se družili. Razvili smo drugarski odnos koji je trajao dvije, tri godine. Stvarno se ne sjećam kako se to završilo i ko je koga ostavio, mislim da to nije ni bitno. Putevi su nam se razdvojili i svako je krenuo na svoju stranu ‒ ispričao je fudbler jednom prilikom.

Ipak, da su ostali u korektnim odnosima svjedoči i to što je Ceca, tri decenije kasnije, zapjevala na vjenčanju Vladanove kćerke Sare.

‒ Ja sam ovdje došla preko veze od jedno trideset godina, koliko je prošlo otkako smo se Vlada i ja upoznali ‒ našalila se Ceca, koja se sa zadovoljstvom odazvala pozivu da uveliča slavlje kćerke svoje nekadašnje simpatije.

Vladan je, sa druge strane, sa suprugom Irenom prisustvovao vjenčanju Bogdane i Veljka Ražnatovića.

.

.

 

 

.

.

.

.

.

Izvor: Hello