RAT JOŠ UVIJEK TRAJE: Dj Tamaris i Uroš Ćertić u NOVOM OKRŠAJU, ponovo je optužio da je MATERIJALISTA, njen odgovor je iznenadio sve!

Predstavnica sedme sile je pokrenula novu temu u emisiji “Pitanja novinara”, odnos DJ Tamaris i Adama Đoganija.

Zbog čega niste uspjeli? – pitala je novinarka Tamaris.

Naša veza je bila nedovršena iz spoljnog svijeta, ovdje je bilo preispitivanja. Kako smo se susreli, krenule su varnice, emocije, nismo razmišljali o ishodu. Potvrdili smo emocije, ima ih i sa jedne i sa druge strane. Ušli smo u vezu. Eto, zbog problema u komunikaciji smo raskinuli – odgovorila je Tamaris.

Ja imam emociju. Ja sam rekla da ni sa kim drugim neću biti – dodala je ona.

Uroš je rekao da si se zakačila za Adama jer je iz porodice Đogani, kako bi mogla da profitiraš – rekla je novinarka.

Ne znam kako bih mogla da profitiram. Ja sam i pre veze i u vezi i posle veze radila. Nisam nikad išla na konto muškaraca. Možete da kažete sa kim sam radila kao DJ, jako velika imena na estradi. Ja to tako ne gledam. To nema logike. Adam i ja smo bili u vezi još pre nekoliko meseci, ta veza je trajala 4 meseca, bili smo u jako prisnom odnosu, to se prekinulo. Čak sam ja nekim prijateljima rekla da se neću pomiriti sa njim, da je to ispričana priča – istakla je Tamaris.

Uroše, zašto smatraš da se ona zakačila za Adama iz interesa? – pitala je novinarka.

Ona koja možda ima 100 nastupa u životu, umanjuje karijeru grande porodice Đogani, priča o dečku da nema para, da nema radnu naviku, da nije nešto u krevetu. Dečko ima ful tajm posao, bavi se preprodajom parfema, plus radi na splavu. Ali za to nju nije dovoljno, pošto je ona veliki DJ Tamaris. Pre tri minuta je izjavila: “Šta bih dobila od prezimena Đogani?”. A kad kažem da nisam čuo za nju, kaže da radi 10 meseci. To je isto kao kad bih se ja smuvao sa ćerkom Harvija Vajnstina, i rekao šta bih ja dobio od toga – dodao je Uroš.

Ja sam završila dve srednje škole, radila u apoteci, završila Fakultet za menadžment, a hoću da se bavim muzikom. Ja tek idem uzlaznom putanjom, ti ideš dole. Druže, tvoja karijera je na kraju, a moja počinje. On je propali kaskader koji bleji u rijalitiju – rekla je Tamaris.

Ja sam kaskader koji je imao povredu kičme i ušao u visokobudžetni rijaliti. A Adam da je svestan sebe, ne bi nikad bio sa tobom. Objasni zašto si rekla da dečko nema žute banke – odgovorio je Ćertić