PRVO OGLAŠVANJE KRISTIJANA GOLBOVIĆA NAKON DISKVALIFIKACIJE: Ima samo 1 poruku za Mitrovića

Nada se povratku u rijaliti

Zadrugari Kristijan Golubović i Emil Kamenov završili su u policiji nakon što su fizički nasrnuli na Uroša Ćertića, kojeg su brutalno udarali pesnicama u rijalitiju, a po napuštanju stanice otkrili su svoju stranu priče.

– Pokušao sam Necu da odbranim, bilo je koškanja, par udaraca. Nisam imao namjeru da ga prebijem. Mnogo nas je maltretirao i Valentinu je udario noćas. Kad vi imate jednog rođenog sadistu koji maltretira djecu, koji je Makedoncu iščupao pramen kose iz korena, koji nam je pokrao stvari… – istakao je Kristijan Golubović.

Printscreen

– Neće doći do tužbe, jer nema povreda. Govorio mi je Uroš da nije mene maltretirao… Nisam mogao da dozvolim da se brukamo kao gosti pred Bugarima i Makedoncima. Vidjeću kako ću da vratim kaznu. Dogovoriću se sa Željkom Mitrovićem, on mi je prijatelj. On zna da spremam svadbu, rođenje djeteta. Većinu novca sam uzeo unaprijed, moramo da se dogovaramo. Nadam se da ću se vratiti u rijaliti, utičem dobro na djecu unutra – kazao je Kristijan Golubović.

– Kakva je situacija pitate… Sve je dobro, šta da kažem – dodao je Emil.

Podsjetimo, nakon fizičkog obračuna u Belu kuću je stiglo pismo Velikog šefa.

– Zadrugari, donijeli smo odluku da Kristijan i Emil budu diskvalifikovani iz “Zadruge” jer se televizija Pink intezivno bori protiv svake vrste nasilja. I Kristijan i Emil su se jutros ponijeli u najmanju ruku nasilnički i agresivno. Ovim još jednom osuđujemo i najmanji oblik nasilja i obavještavamo vas da su i Kristijan i Emil zbog toga diskvalifikovani – glasilo je pismo.