PROKLETSVO PORODICE POKOJNOG PJEVAČA ZVEZDA GRANDA: Godinu nakon smrti Momira, preminula njegova majka – a SADA MU SE DESILO OVO

Domaću javnost je u aprilu 2021. potresla vijest da je Momir Lukovac (24), jedan od učesnika takmičenja “Zvezde Granda”, izvršio samoubistvo.

Momir je sahranjen nekoliko dana kasnije, a kako su mediji tada naveli, na ispraćaju za vječni počinak posebno su bile potresne suze i jecaji neutješne Momirove majke, koji su odzvanjali grobljem.

Kako Kurir saznaje od dobroobaveštenog izvora, ovo nije kraj tragedijama u porodici nesretnog pjevača.

Naime, nedugo nakon što je Momir tragično okončao svoj život, preminula je i pjevačeva majka, koja nije mogla da se izbori sa činjenicom da je njen sin okončao život na taj način.

Kako su mediji pisali prošle godine, Momir je suicid izvršio u stanu u kojem je živio sa djevojkom.

Iako se njen identitet nikada nije javno saznao, ono što cijelom ovom slučaju daje dozu bizarnosti i misterioznosti je taj što je dotična djevojka od tog trenutka nestala bez traga i glasa. Ona je od kada se saznalo da je Momir sebi oduzeo život, prestala da se javlja na telefon svim njihovim zajedničkim prijateljima. Vrlo brzo je prestala da dolazi i na posao gdje je do tada radila, tako da danas niko od Momirovih prijatelja ne zna gdje je i šta se dešava sa djevojkom sa kojom je pokojni pjevač bio u emotivnoj vezi.

Pjevačev otac je ove porodične tragedije jako teško podnio, a upućeni tvrde da u posljednje vrijeme, on sve češće boravi u Bosni, odakle je pjevač bio rodom, iako je godinama živio u Podgorici.

Kako bismo provjerili naša saznanja, kontaktirali smo sa Momirom prijateljicom i koleginicom Krstinjom Todorović, koja je potvrdila da je ova vijest tačna.

– Nažalost, sve je istina. Evo, naježim se istog trenutka kad se sjetim tih tragedija – kratko nam je poručila uzrujana Krstinja.

Podsjetimo, Krstinja Todorović i tragično preminuli pjevač Momir Lukovac zajedno su išli u muzičku školu, takmičili se u muzičkom šou-programu “Zvezda Granda” i godinama su bili bliski.

– Ni kroz komunikaciju, ni kroz ponašanje, nismo mogli da naslutimo da tako nešto može da se desi. Uvijek je bio veseo, šalio se i na svoj i na tuđi račun. Nikad nismo mogli da zamislimo da do toga može da dođe. U Podgorici je važio za veoma finog momka, kulturnog, velikog pjevača… U velikom smo šoku da je on uopšte mogao da digne ruku na sebe. Kolege mi kažu da nikad nije imao problema, imao je curu, lijep i ispunjen život. Njegov život je bila muzika. Ne mogu da shvatim da se ovo ustvari desilo – ispričala je tada Krstinja za Kurir, pa dodala:

– Planirao je da se opet prijavi u “Zvezde Granda”, htio je da se bori i dalje. Juče je snimao svoju pjesmu. Normalno dešavanje. To mu je davalo samo snage da nastavlja dalje i da se bori – rekla nam je tada Krstinja.

Kurir.rs