PREKID EMISIJE – HITNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA! Zadrugari žestoko kažnjeni, ovo je razlog! (VIDEO)

Na samom početku emisije “Pitanja gledalaca” stiglo je važno pismo koje je poslao Veliki šef, a pročitala ga je voditeljka Ivana Šopić

– Doneli smo odluku da zbog toga što je prekinut sastanak i nije došlo do izazova, da svi budete kažnjeni smanjenjem budžeta – glasilo je pismo.

U novoj šestoj sezoni “Zadruge” Veliki šef je odlučio da uvede i nova pravila, koju su na početku rijalitija predstavljena rijaliti učesnicima.

– Dragi zadrugari, tokom ove sezone uveli smo nekoliko novih pravila vezanih za vođu, njegov mandat i obaveze. Osim toga sto je kao što smo već rekli vođa sada obavezan da spava na sivom krevetu u Beloj kuci, postoji jos nešto veoma važno.

Vođa ce tokom svog mandata dobiti pet zadataka koje će morati da obavlja kako bi njegovo vođstvo bilo uspešno.

Ispunjenje zadataka se naravno nagrađuje određenim novčanim iznosom, a nepokušavanje da se zadaci ispune odnosno ignorisanje zadataka će biti kaznjivo honorarom.

Od pet zadataka koje ce svaki vođa dobijati tri će predlagati i davati gledaoci a dva ce birati Veliki šef. Od ovog trenutka na Fejsbuk stranici Zadruge kao i na zvanicnom Instagram profilu Zadruge gledaoci mogu davati svoje predloge za zadatke koje ce Mića kao ovonedeljni vođa dobiti već sutra.

Pozdrav, Veliki šef – pisalo je u pismu koje je Veliki šef poslao u Belu kuću na početku rijalitija.