PORODICA JE SAHRANILA PSA – 14 sati kasnije, lajao je ispred vrata njihove kuće! (VIDEO)

Porodica je sahranila svog četvorogodišnjeg terijera Magzija, kojeg je udario automobil pored njihove kuće. Nažalost, nisu mogli da spasu njegov život, i jadni Magzi je preminuo u rukama njegovog vlasnika Glena.

Glen je gostovao u šouu Opre Vinfri i ispričao ovu čudesnu priču o svom psu.

 

Dok je njegova žena Viola bila na poslu, Glen je izašao u dvorište kako bi pazio na decu. Tada je primetio da Magzi nije pored njega – zatim je čuo strašan zvuk.

– Bio je u prilazu kući. Čuo sam ga kako zove upomoć i otrčao sam do njega. Bio je prekriven krvlju.

Glen nije uspeo da spasi Magzijev život – prestao je da diše, nije imao puls i njegovo srce je prestalo da kuca. Kao i svi ostali roditelji, Glen nije želio da njegova deca vide svog voljenog psa mrtvog, pa im je rekao da odmah uđu u kuću. Odneo je Magzija u dvorište iza kuće i sahranio ga.

– Bio sam totalno uznemiren. Brzo sam ga sahranio i nisam rekao deci. Nisam imao snage da im kažem sve do 7 sati uveče – rekao je Glen.

Uveče je Viola došla kući i deci su preneli tužnu vest. Nakon što su se oprostili sa Magzijem, otišli su na spavanje. Ali se onda u 5 sati ujutro nešto čudno dogodilo.

– Probudilo me je grebanje na vratima. Ustao sam i otvorio vrata od dvorišta.

Glen nije mogao da veruje šta se nalazilo ispred njega. Bio je to Magzi na svoje četiri noge i mahao je repom.

Viola je bila ubeđena da je Glenn sahranio nekog drugog psa. Otišli su do mesta gde ga je Glen sahranio i videli su razrovanu zemlju i rupu u zemlji u kojoj se nije ništa nalazilo.

Kako je onda Magzi “vaskrsao”? Objašnjenje je stiglo u Oprah showu.

– Veterinar je rekao kako je on posle 6 sati uspeo da se iskopa. Njegov puls i disanje su bili toliko usporeni da nismo znali da li je živ – rekla je Viola.

– Vjerovatno je samo spavao do 5 sati ujutro, i zatim je odlučio da se probudi i vrati u kuću – dodala je.

Dakle Magzi je bio živ i zdrav, uprkos svemu.

Foto: Youtube printscreen/OWN