PECA JOJ NE DAJE PARE – EVO KAKO ZARAĐUJE SUBOTIĆKA: Otkrila od čega živi

Aleksandra Subotić živi s imućnim mužem, a sada je otkrila da li ima neki posao ili samo uživa na njihovom raskošnom imanju.

Bivša učesnica Zadruge, Aleksandra Subotić, nedavno se pomirila sa surpugom Petrom Pecom Raspopovićem i oprostila mu prevaru s njenom nekadašnjom najboljom drugaricom Majom Marinković, a nakon toga su nastavili da vode zajednički život. Poznato je da je njen suprug imućan, a već dugo se nagađa o tome kako starleta zarađuje.

Aleksandra je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, a jednu osobu je zanimalo da li ima u planu neki posao, na šta je odgovorila da ne mora ni da zarađuje, jer fnansijski dobro stoji.

“Što se posla tiče, ja znam da to ljudima zvuči nestvarno, ali ja faktički ne moram ništa specijalno da radim, a što ne radim svaki dan da bih zaradila i imam najsavršeniji posao na svijetu. Moj posao je marketing – da li na Instagramu ili na Jutjubu”, napisala je Subotićeva.

Aleksandra i Peca sa djecom žive na raskošnom imanju nadomak Novog Sada. Plac je velik, sa ogromnim dvorištem, posjeduju i bazen i košarkaški teren, a unutra je sve maksimalno uređeno. Sa Pecom je dobila sina prije dvije godine, a sa njima živi i njena kćerka koju ima sa Aleksandrom Čabarkapom, koju je rodila kada je imala samo 16 godina.

Pričalo se da će ući u Zadrugu da se osveti Maji Marinković, ali je ona na to izjavila: “Ja ne ulazim u rijaliti, ni sad ni nikad! Ne dozvolite da vam pričaju priče! Znam da je priča potrebna, ali ja nisam iz te priče!”.