OVO JE KUĆA MIKIJA ĐURIČIĆA KOJU JE KOMŠIJA ZAPALIO: Prije Zadruge je renovirao, a evo šta je ostalo od nje (FOTO)

Nema povrijeđenih, ali moglo je da bude kobno!

U javnosti je kao bomba odjeknula vijest da je komšija Mikija Đuričića zapalio kuću u Kupinovu. Na svu sreću, njegova supruga Angelina i kćerkica Dunja nisu bile pristune dok se sve dešavalo, a nekretnina nije cijela izgorjela, jer su odmah uspjeli da ugase plamen.

Kad je počela da nam gori kuća, prvi komšija je dotrčao i ugasio to, a onda smo pozvali policiju. Počinilac je uhapšen i zadržan u pritvoru – otkriva Angelina, koja kaže da je u to vrijeme s kćerkicom Dunjom bila u Inđiji.

Pink.rs
Miki Đuričić prije ulaska u “Zadrugu 5” vodio je miran život, te se oženio i dobio kćerku. Najpoznatiji pčelar na ovim prostorima renovirao je kuću, ali ništa nije pretjerano luksuzno, a po svemu sudeći, muzika mu je veoma važan dio života pa je najviše pažnje posvetio pločama. Kako su pisali mediji, on je u nju uložio hiljade eura.

Inače, mnogo para je potrošio da bi dozidao kupatilo, veliku dnevnu sobu, trpezariju i spavaću sobu, a priča se da je dao i mnogo novca za namještaj.

Printscreen
Miki se van rijalitija bavio i svinjogojstvom, a sortu za koju se opredjelio su mangulice.

Printscreen
Sada je i ona sretna, u njihovoj se kući rijaliti više ne gleda. Miki se posvetio uzgoju mangulica, širi stado i posao sa sujim mesom. Tu je zarada mnogo sporija, ali nije besposličar kako ga mnogi nazivaju. Sada ima druge prioritete. Posvetio se kćerkici, stalno je sa njom – rekao je Mikijev drug ranije za medije.

Printscreen
Jednu sobu u svojoj kući u Kupinovu je preuredio samo za bebu, sve je novo kupio i napunio plišanim igračkicama. Angelina i Dunja su sada kod njega i svo troje uživaju. Ko zna, možda i uskoro stanu pred matičara, vidim da mu prija da ga kod kuće neko čeka, ne smeta mu ni plač bebe, ma ništa mu nije teško da učini za njih dvije.