OVAKO JE JOVANA MISICA IZGLEDALA U ZADRUZI, A POSLE 2 GODINE DRUGA OSOBA: Uradila Usne, Nosi Sve USKO I VRELO, Evo Šta Kažu LJUDI!

OVAKO JE JOVANA MISICA IZGLEDALA U ZADRUZI, A POSLE 2 GODINE DRUGA OSOBA: Uradila usne, nosi sve USKO I VRELO, evo šta kažu LJUDI!

Bivša rijaliti učesnica Jovana Ljubisavljević se, kako pišu u komentarima na društvenim mrežama, drastično promenila od svog učešća u “Zadruzi”.

Jovana je postala poznata kroz vezu sa Stefanom Karićem, a svi su pričali da je smerna i prirodna. Ipak, Ljubisavljevićeva se vremenom drastično menjala. Ona je uradila usne, izvukla pramenove, oblači se provokativnije, posebno nakon raskida sa Stefanom.

Sada je Jovana pozirala u pink, ustom kostimu, a ljudi nisu prestajali da komentarišu kako je promenila imidž.

“Bože, Joco, koliko si lepa, koja promena na bolje… Nikad lepša nisi bila”, “Sijaš kao Sunce”, “Opa!”, “Blistaš bez Karića”, pisali su ljudi, a bilo je i onih koji su Jovani poručili da im se više sviđa prirodniji izgled.

Podsetimo, šuška se da je Jovana, koja je postala voditeljka posle rijalitija, sada u vezi sa bivšim dečkom Cece Ražnatović – Bogdanom Srejovićem. (Kurir.rs/K.Đ.)