OGLASIO SE SLOBA NAKON ŠTO JE KIJA OBIJELODANILA da joj PRIJETE: Hladnokrvno poručio SAMO JEDNO!

Samo ovo je imao da kaže?

Juče je veliku prašinu javnosti podiglo javno obraćanje pjevačice Kije Kockar, koja se na Tviteru požalila da godinama trpi zlostavljanje na internetu od strane fanova njenog bivšeg supruga Slobe Radanovića.

Kockarevoj otvoreno prete smrću, govore joj da je jalova i proklinju je, zbog čega se javno obratila pratiocima na Tviteru.

– Da li neko blizak ili nepoznata osoba, ali četiri godine me na socijalnim mrežama maltretiraju (a uživo mogu da popuše k*rac) fanovi Slobe Radanovića, kome definitivno ništa nisam učinila, niti nekom u njegovoj porodici… Dok je obratno bilo drugačije. Lično sam mu rekla šta sam imala,. imate i knjigu. Gospodin “zauvijek ću biti tu za nju” Sloba neka se pozabavi svojim fanovima. A to da li Bobo tebe blate – zaslužio si, ja nisam. Pomiri se sa tim. Srećno u životu, odoh sad na rođendan – napisala je Kija na Tviteru i označila svog bivšeg supruga, a očekivano, reakcija je izostala.

Kija je potom objasnila da je njen bivši mogao da zaustavi linč koji doživljava da je htio, ali da “vjerovatno potajno uživa u svemu što joj se dešava”. Tim povodom oglasio se Sloba Radanović koji je samo kratko napisao:

– Nemam komentar. 🙂 Pozdrav – bilo je sve što je poručio Radanović, kada smo ga pitali kako komentariše nasilje kojem je Kija izložena od strane njegovih fanova.

(Srbijadanas)