NOVI SKANDAL – UROŠ ĆERTIĆ NASTAVLJA DA PROVOCIRA! Kaskader se OBRUŠIO na pjevača, pale teške uvrede

Uroš Ćerti obrušio na pjevača narodne muzike Mikicu Bojanića.

Naime zadrugari su nedavno dobili zadatak da izaberu pobjednika “Zadrugovizije”, te je red došao na Ćertića, koji je osuo drvlje i kamenje na Bojanića.

Kaskader je žestoko iskritikovao Mikicu Bojanića, na račun njegovog nastupa i teksta pjesme od njegovog rođenog brata Baneta Bojanića.

Uroš Ćertić se okomio na Mikicu, te krenuo da rešeta izlaganjem:

– Šta da kažem najviše me je razočarao Mikica Bojanić, očekivao sam mnogo više od njega, ja nisam pjevač i muzičar, a ti pitaj slobodno tvoje kolege pjevače, koji su ti se smijali u bekstejdžu iza leđa i kritikovali i udarali se laktovima i bili su u čudu, što od svog rođenog brata ne znaš pesmu – oštro je Ćertić i dodao:

– Ja imam odličnu moć zapažanja pa sam uvidio kako su ti se smijale kolege, što ne znaš pjesmu od brata, najijskrenije ti kažem da je bilo tako! Da li matrica može jednu Mariju Šerifović može da poljulja, jeste sve ispalo na kraju u redu, ali pitaj ti tvoje kolege šta oni misle o tebi i tvojoj izvedbi pesme – rekao je Uroš.

Mikicu Bojaniću je očito bilo jako krivo i bio je strašno iznerviran Ćertićevim kritikama, te je iskoristio priliku da odgovori Ćertiću i na neki način da popravi sliku svog učešća na Zadrugoviziji:

– Ja sam sam kriv, što sam dopustio kolegama da mi se smeju. Što se tiče matrice neki su ovde po pola sat sat vežbali, tako da se ne pravdam sam sam sebe ugrobario, to je kod nas normalno što sam dozvolio da se drugi naslađuju na moj račun i što me kritikuju zbog lošeg nastupa – rekao je Mikica Bojanić.