NJEN BIVŠI MUŽ ULAZI U ZADRUGU: Tek će sad nastati DRAMA – Rijaliti može da počne

Nisu se rastali u dobrim odnosima.

Ivana Šašić posljednjih dana vodi rat s bivšim mužem Bojanom Simićem, koji uskoro ulazi u rijaliti “Zadruga”, piše Kurir.

Tada će tek da nastane haos. On u šou ulazi zahvaljujući zajednici s poznatom pjevačicom, koja je već angažovala advokata za svaku njegovu izgovorenu riječ.

– Za sve što je moj bivši muž izrekao o meni ide tužba! Njemu se, izgleda, ostvario životni san, da bude deo javnog sveta i tih nekih priča. Uvijek je želio da bude viđen i popularan, a da bi to mogao, treba da ima zanimanje, kvalitete, da posjeduje nešto u životu da bi mogao da stane uz neke ljude. Molio me je da uđe sa mnom u četvrtu sezonu “Zadruge”, tada sam ja ušla da vratim dugove. Javnost će vidjeti ko je on i kakav, a ja za sve što budem govorila imam dokaze – rekla je Šašićeva za medije.

Do sukoba između Ivane i Bojana je došlo kada je ona saznala da je nevjeran. Ona je u avgustu podnela zahtev za razvod, a Bojan je prije nekoliko dana istakao da je sada sretan što sa Ivanom nema dijete, jer je video kakav je čovjek i da s takvom ženom “ni kamen ne bi imao, a ne dijete”. Njih dvoje su bili na korak od pomirenja, o čemu je i pjevačica pričala nekoliko nedelja nakon što je javno objelodanila da je muža uhvatila u preljubi. Međutim, na kraju je shvatila da ne može da pređe preko njegove prevare i odlučila da se raziđu.