‘NIJE DŽABE OTAC MOG DJETETA!’ – MILJANA ZA STOLOM SAOPŠTILA ODLUKU: Svi zanijemili (VIDEO)

Šok prepucavanje!

Zadrugari glasaju za najboljem čovjeka, prva je dobila riječ Sanja Grujić.

Za mene je najbolji čovjek u ovoj kući, ne samo za mene, nego za široki auditorijum, to je Jelena Golubović. Meni je čast i zadovoljstvo što sam imala priliku da je upoznam i uvjerim se u sve njene kvalitete – pričala je Sanja.

Hvala puno na divnim i iskrenim riječima – dodala je Jelena.

Miljana Kulić je naredna glasala.

Printscreen Pink.rs
Što se mene tiče ima dosta dobrih ljudi, ali izabraću najboljem. Nije on džabe otac mog dijete, Ivan Marinković. Jako je dobar čovjek i stalno pita za Željka. Ja kad sam ga upoznala, bila sam zapanjena njegovom dobrotom ihvala mu što imam zlatno dijete koje liči na njega i ne daj Bože da bude divan kao on. Izvini bebice, suvišne je pričati o bilo čemu, kao što rekoh od svih muškaraca ja sam nažalost ili sreću išla na abortus, a kad je on u pitanju rodila sam zlatnog anđela – govorila je Miljana.

Htjela je da zadrži bebu i dobila je bebicu. Ja mislim da Miljana nije bila ironična, kad pogledate njene prethodne izbore boljeg od mene nema. Gledajući prošlu sezonu video sam koliko me je hvalila, kad je ovde govorila: “Vidjećete kad dođe Ivan, najbolji je u ovim stvarima”. Ne vidim ironiju u Miljaninom glasu. Kad se svađa sa budućim i sadašnjim pominje mene. Niakd me nisi ozvaničila, tvoja realnost je Bebica – dodao je Ivan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

PODIJELI