NESTALE SRPSKE JUTJUBERKE ANĐELA I NAĐA! Njihov otac objavio užasne vijesti

Srbijansku javnost uznemirila je vijest da su poznate srpske jutjuberke Anđela i Nađa nestale u Francuskoj, a ovu noć je tokom prošle noći objavio njihov otac Zoran Đorđević!

On je u kratkom lajvu objasnio kako mu nema ni supruge Tine, djece Anđele i Nađe, kao i rođake Marije, koja živi s njima. Kako je ispričao, svaki trag im se gubi od ponedjeljka popodne, a telefoni su im isključeni. Također, objasnio je da policiju može kontaktirati tek nakon što prođe 48 sati od nestanka, budući da je to pravilo u Francuskoj.

Zoran je zamolio sve ljude koji nešto znaju da mu se jave na Instagramu, te sve obavestio da ovo nije “prenk” jer se nikada, kako kaže, ne bi šalio na ovakav način.

-Anđela je u Parizu kao što znate i od 4 sata gubi joj se svaki trag. Jučer ju je dovezao stric. Ona je trebala da upali lajv u pola 7. Ja sam je pozvao u 6:20 sati i od tada mi se ne javlja. U 6 sati je Tina izašla sa Marijom da prošetaju kuce. Od 6 sati, a sada je već pola 11, nikad se nije desilo da 4 i po sata šetaju kuce. U 8 sati je Nađa trebala da završi sa masterom, nije se javila. Ja sam je već u 8 sati i 3 minuta pozvao. Ne znam šta da radim – istakao je Zoran, a zatim dodao:

-Ako bilo ko nešto zna sa Instagrama ili TikToka, ja vas sve molim da mi se javite. Ne znam s čime ovo ima veze, neću nikog da optužujem. Jednostavno, djece mi nema – zaključio je zabrinuti otac djevojaka.

Podsjetimo, Anđela i Nađa su devojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspeh im je došao vrtoglavo. Sudeći po sajtu “socialblade.com”, one mesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara.

U središte pažnje su došle kada su izbacile pjesmu “Ola Ole” za koju je Baka Prase u svom snimku rekao da “ima toliko autotjuna da je i sam program izbagovao”. Između njih je zatim izbio rat, a u sve se, umiješao i otac Anđele i Nađe koji je u uživo uključenju sočnim psovkama i pretnjama odgovorio Bogdanu. Na to je uslijedila Bogdanova reakcija, praćena pjesmom “Autotune” koja obiluje prozivkama i sočnim vređanjima na račun dvije djevojčice i njihovog oca.

Izvor:Pink