NAKON TAKIJEVOG UDARA NA MARIJANU, OGLASILA SE I ZONJIĆEVA! Žestoko Uzvratila Udarac Majinom Tati, Evo Šta Mu Je Poručila!

NAKON TAKIJEVOG UDARA NA MARIJANU, OGLASILA SE I ZONJIĆEVA! Žestoko uzvratila udarac Majinom tati, evo šta mu je poručila!

Nakon što je Maja Marinković raskrstila odnos sa Markom Markovićem oglasio se njen otac, Taki Marinković, koji je progovorio o raskidu, ali je u svojoj izjavi potkačio i Marijanu Zonjić, bivšu zadrugarku i drugaricu njene ćerke.

Naime, on je istakao kako ne zna ko je osoba, te je čak i rekao da Marijana pokušava preko leđa njegove ćerke Maje, da dospe do medija.

– Ma ne želim takve mnogo da komentarišem. Ja Marijani Zonjić znam kadar! Ne zanimaju me nikakve Marijane Zonjić, koje bi preko Majinih leđa da izađu u novine. Ne, nego je ona lepa! Ima jedan klip gde Zorica Marković nabraja sve momke sa kojima je bila, pa neka ga dotična pogleda! Ne zanima me uopšte ona, ne znam ni ko je osoba! – kaže Marinković.

Tim povodom oglasila se i Marijana Zonjić koja je odgovorila na Takijevu izjavu.

– Dovoljno Takija i Makija drugi hvale da bih i ja sada nastavila, biće im previše…Prepisujem ‘hvalospeve’ drugih na njihov račun…Hahahha o Bože! Kakav cirkus! Žurim, moram na snimanje, nemam vremena za ove budalaštine zvane Marinkovići Beli potok – istakla je Marijana. (kurir.rs)