NA KAPIJU, U PRATNJI OBEZBJEĐENJA: Izveden iz Zadruge zbog povreda

Užas.

Uroš Ćertić nije jedini učesnik rijalitija koji je napuštao rijaliti zbog suda. Među njima su: Filip Car, Vladimir Tomović, Jelena Golubović, Kristijan Golubović, Mina Vrbaški.

Kaskadera je nevjenčana supruga Ivana P. prijavila za nasilje u porodici, zbog čega je u petak bilo održano ročište tim povodom, a prije samo mjesec dana je osuđen na godinu dana kućnog pritvora za nelegalno posjedovanje oružja. Ćertić baš nije bio raspoložen kada je izašao iz Tužilaštva, a kada je još video da ga je stigla i sedma sila i da ga čeka, počeo je nekontrolisano da urla u kolima.

Srbija Danas/YouTube/Zadruga Official
Filip Car je napustio Zadrugu zbog suđenja sa Ademirom Pelešom koga je brutalno udario i polomio mu vilicu u naletu bijesa. Haos je najpre nastao između Mikija Đuričića i Ademira Peleša kada je pčelar nasrnuo na njega, zbog prevelikog broja kupljenih piva, te za ostale nije bilo dovoljno da se posluže na žurci. Filip je tada izgubio razum i zadao mu nekoliko udaraca u glavu. Još nije poznat ishod ovog suđenja.

I Vladimir Tomović bio je učesnik rijalitija “Zadruga” koji je napustio kako bi otišao na suđenje zbog tuče. On je bio na ročištu sa prijateljem Ive Grgurić na kog je nasrnuo kada je bio u posjeti rijalitiju.

I rediteljka Jelena Golubović je zbog suđenja privremeno izašla iz rijalitija “Farma”. Na nju je nasrnuo folker Hasan Dudić, ali u rijalitiju “Parovi”, pa ga je tužila za fizičko nasilje. Njih dvoje su se najpre posvađali u dvorištu, a situacija je kulminirala kada je Jelena dobacila Hasanu uvredu nakon čega je on počeo krvnički da je udara, povukao ju je sa stolice i počeo da je šutira u glavu nakon čega je Jelena pala u nesvijest.Hasan je poslije toga diskvalifikovan iz rijalitija koji se emitovao na srećnoj televiziji.

I Mina Vrbaški je morala da se javi državnim organima zbog spora sa medijima.

Žestok momak i jedan od aktera serijala “Vidimo se u čitulji”, Kristijan Golubović, morao je da napušta šou da bi se javio na zakazana ročišta.

(SD/Kurir.rs)