MlNUT ĆUTANJA U ZADRUZI, pretužna scena: Okupili se pored njega da mu daju podršku (VIDEO)

Ovo je scena iz prethodnog serijala, ali se i dalje priča o ovom detalju, koji zaista vredi pažnje.

U rijalitiju “Zadruga” je tada organizovano slavlje sa specijalnim razlogom, naime, najstarijem zadrugaru, Svetislavu Stevanoviću Limenom je bio rođendan. Čuveni trener napunio je tada 74 godine, a za njega su stigli poklončići, čestitke a i torta.

Poznato je da je on pred sam ulazak u rijaliti tada doživio veliku traediju, kada mu je premlnula supruga. Nije prošlo ni 40 dana od tada, a Limeni gotovo svakodnevno plakao za njom.

Za rođendan je imao samo jednu želju, da joj svi zadrugari zajedno odaju poštu minutom ćutanja. Što su i uradili. Svaka im časti i zaista divan gest.

——————-

A evo šta je o supruzi govorio limeni:

Velika je ljubav i poštovanje bilo između moje žene i mene. Mnogo sam joj zahvalan, 53 godine smo bili u braku, prošao sam golgotu sa njom i bilo nam je jako dobro, ali se onda razbolela, dobila demenciju i preminula – jedva je izgovorio Svetislav.

– Umrla je 29. avgusta, to je bilo veoma skoro, već sledeće nedelje sam ušao u Zadrugu. Svestan sam da je ovo rijaliti igra, ali ja moram svoju suprugu da ispoštujem – govorio je Limeni.

Tužnu priču Limenog nikada necemo zaboraviti.