MILICA MITROVIĆ I PRVA ŽENA ŽELJKA MITROVIĆA JEDNA DO DRUGE: Svi pričaju o tome ŠTA je Velika šefica uradila

Vlasnik TV Pinka najviše pažnje poklonio trećoj dami!

Večeras je u Beogradu održana premijera filma “Komedija na tri sprata” a pored široke plejade slavnih glumaca koji u njemu igraju, u centru pažnje svakako je bila i mlada rediteljka Sandra Mitrović koja je imala na šta da bude ponosna.

Njen rediteljski prvjenac naišao je na odličnu reakciju prepune dvorane, a sigurno joj je tremu makar malo umanjila činjenica da je čitava porodica došla da je podrži. Kada ste ćerka Željka Mitrovića ta podrška nije mala stvar, a Sandrin film bio je povod da se vlasnik “Pink” imperije pojavi na gradskom dešavanju, što rijetko čini, sa suprugom Milicom Mitrović dok je, takođe, premijeri prisustvovala i majka mlade rediteljke Sonja Mitrović Hani.

Osim što su željeli da provjere kakav je film snimila mlada Sandra Mitrović, prisutne je svakako zanimalo i kako danas izgleda odnos dvije Mitrovićeve supruge, bivše i sadašnje. Večeras je naišla zgodna i zaista rijetka prilika da se Milica Mitrović i Hani nađu na istom mjestu, pa su sve oči bile uprte u njih. Po onome što se moglo zaključiti, taj odnos je u nikad boljoj formi, a u prilog tome govori sam gest Milice Mitrović koja je došla da podrži projekat ćerke njenog muža iz prvog braka.

Dok je Željko Mitrović došao pod ruku sa supugom i majkom, ni njegova bivša žena nije bila sama. Sonja Mitrović Hani pojavila se u pratnji svoje kume, poznate pjevačice Ane Bekute, a bilo je primijetno da i ona ima pozitivnu tremu pred veliku stvar za njenu nasljednicu.