MELANIA SE DUGO NIJE POJAVLJIVALA U MEDIJIMA, A JUČER JE SNIMLJENA NA GLASANJU: Evo kako izgleda sada

Foto: Profimedia

Bivša prva dama Melania Trump bila je uz supruga Donalda Trumpa dok su obavljali svoju građansku dužnost na Floridi tijekom američkih međuizbora

Zanosna Slovenka iz Sevnice ponovno je bila u središtu pozornosti u još jednom izdanju kojem je nemoguće naći manu.

Dobro je poznata po svojim elegantnim modnim kombinacijama koje u prvi plan ističu njezinu vitku figuru.

Stilettice, pencil suknje ili haljine koje prate oblik tijela najčešći su izbor lijepe Melanije, a već dugo nismo je imali priliku vidjeti u javnosti.

Bivši predsjednik SAD-a, kontroverzni poduzetnik Donald Trump i Melania glasali su u Morton and Barbara Mandel Recreation Centeru u Palm Beachu na Floridi, a kao i uvijek, svi su pogledi pratili bivšu prvu damu.

1844845

foto: Profimedia

Melania se otkad njezin suprug više nije predsjednik tek nekoliko puta javno pojavila, a posljednji put viđena je u kolovozu na pogrebu Ivane Trump, bivše supruge Donalda Trumpa.

Elegantna haljina u kombinaciji crne i sive savršeno je istaknula sjajnu figuru nekadašnje manekenke i modela, a look bez greške zaokružila je svojim omiljenim louboutinkama i torbom koja u svijetu mode ima kultni status: modelom Kelly francuskog Hermèsa.

Riječ je o prestižnom modelu čija cijena dostiže vrtoglave svote, a ime je dobio po modnoj ikoni, glumici i monegaškoj princezi Grace Kelly.

(Tportal.hr)