MAJU OBEZBJEĐENJE ODVUKLO NA KAPIJU I IZABCILO NA ULICU – odmah je diskvalifikovana: Evo šta se desilo (VIDEO)

Maja Marinković jedna je od najkontroverznijih učesnica Zadruge od njenog samo početka. Njena ulaznica tada bila je to što je u prošlosti bila sa Markom Miljkovićem tadašnjom rijaliti zvijezdom i sadašnjim mužem Lune Đogani.

I dan danas se prepričava scena kada je Maja Miljkoviću navukla na glavu šerpu sa mlijekom. Pogledajte kako je to izgledalo!

Maja je u nastavku svog učešća zadržala ulogu agresivnog i impulsivnog igrača te je sa Janjušem jedne sezone prolazila pakao. To su bile scene koje su mnogima izazivale jezu. Od udaraca i tuče, pa sve do majinog samopo-vrijeđivanja.

Prisjetimo se tih scena!

Ipak, jedna od najjezivijih scena bila je i kap koj je prelila čašu, a to je majina diskvalifikacija iz Zadruge poslije višednevnih obračuna sa Filipom Carem.

Maja je u jednom od svojih napada Filipu unakazila lice, a kada su vidkeli da je vrag odneo šalu, obezbjeđenje je maju bukvalno izbacilo sa imanja na ulicu zbog nasilnog ponašanja, pritom, FIlip je već izgubio strpljenje i prijetio da će ubiti Maju kada izađe iz pritvora.

Pogledajte kako je to izgledalo!