MAJKA ALEKS NIKOLIĆ ULAZI U ZADRUGU 6: Evo šta je rekla, “OTKRIT ĆU SVE O PRIČI O DJETETU”

Majka zadrugarke Aleksandre Nikolić Slovenka Lunis uskoro će se useliti na imanje u Šimanovcima. Ona je dobila ponudu koju nije mogla da odbije!

Naime, Slovenka dosad nije govorila o aferi njene nasljednice s Albancem koji joj je napravio dijete dok je radila kao hostesa u Bujanovcu, a sada je otkrila da će u “Zadruzi 6” da progovori o svemu, kao i da će otkriti nepoznate detalje o tome kako su pretili Aleksandri.

– Moja ćerka je još kao tinejdžerka otišla u bijeli svijet da radi jer nisam imala mogućnost da joj obezbijedim sve za normalan život. Borila sam se kako sam stigla, ali sam se razboljela. Aleksandra je morala da ide da radi, znam sigurno da me je za mnogo stvari lagala. Nisam imala informacije o tome gdje je i s kim je, pogotovo kad se radi o toj priči u Bujanovcu. Imala sam informaciju u to vrijeme da su joj Albanci prijetili, ko zna šta se dešavalo. Nikad nisam povjerovala u to da se bavi prostitucijom, poznajem svoje dijete. Jedan čovjek mi se jednom javio na telefon, provalila sam da nije Srbin. Tad je rekao da prestanem da zivkam Aleksandru na telefon da joj ga ne polomi. Bila sam u šoku, ona mi se tek posle sat javila da kaže da je sve okej i da ne brinem. Bila sam nemoćna da bilo šta uradim – rekla je Slovenka na početku i objasnila da Aleksandra nije jedina koju su gazde ucjenjivale dok se trudila da zaradi pošteno:

– Znam da je Aleksandra radila kao hostesa. S njom je bilo dosta djevojaka, sve su negde ista generacija i imaju ljude koji ih štite. Međutim, tu u lokal ko zna ko je sve dolazio, znam da su mojoj ćerki prijetili razni ljudi, ucjenjivali… Ako se desi da uđem u rijaliti, otkriću sve vezano za tog, šta se dešavalo i za priču o djetetu – istakla je ona.

Slovenka tvrdi da Aleksandra ne bi bila dio rijalitija da je nastavila sa studijama.

– Aleks je upisala fakultet, ali je morala da ga napusti zbog mene. Otišla je da radi, moji lijekovi su bili mnogo skupi. Radila je prvo u Austriji sa svojih 18 godina, ja nisam ni spavala ni jela, otišlo mi je dijete u bijeli svijet. Poslije toga je otišla u Njemačku kod mojih sestara. Čim žensko ode preko da radi, ljudi misle da se bavi pros*itucijom ili je sponzoruša. To nije tačno. Ona je hapšena zbog rada na crno, to je sve. Problem je bio što joj i tamo nisu vjerovali, pa je morala u zatvor. Ne želim da se sjećam tog perioda, bila sam skroz van sebe – kaže Slovenka.

Dejan Dragojević rekao je nedavno da ne sumnja u Aleksandrinu vjernost, te i da je siguran da se nikad ni sa kim ne bi ni zagrlila dok je u rijalitiju.

Kurir.rs/Republika.rs