LUKA PREVARIO DALILU? SVE JE VIDJELA SVOJIM OČIMA: Donijela konačnu odluku, OTKRILA DA LI ĆE MU OPROSTITI

Dalila Dragojević gostovala je u “Premijeri” na televiziji Pink, pa progovorila o životu u Šepku nakon Zadruge, ali i o raskidu sa Lukom sa kojim je do skoro bila u ljubavnoj vezi.

Na temu pomirenja sa bivšim momkom, ali i njegovim svakodnevnim objavama na Instagramu, koje se često protumače “pogrešno”, Dragojevićka je je itekako imala šta da kaže.

– On treba da objasni te metle, on se time bavi. Ne znam šta da ti kažem, najbolje je njega da pitate. Danas je takođe stavio neki status i naravno da je pogrešno protumačeno, zaista smo u dobrim odnosima. Nemam dečka, za njega ne znam da li ima novu devojku. U pitanju je bila neka svađa o kojoj ne bih govorila, najvažnije je da smo u dobrom odnosu. Za sad nismo zajedno, a da li ćemo biti, vreme će pokazati. Mene trenutno niko ne interesuje, nisam raspoložena za nove odnose. Jedino u koga sam bila zaljubljena je Luka, sve ostalo su gluposti…

Dragojevićka je otkrila detalje sinoćnjeg izlaska pa priznala da je prilikom susreta, sa sada već bivšim dečkom, videla neprijatne situacije i suočila se sa flertovanjem njega i nepoznatih devojaka koje su se našle u klubu.

– Bili smo na istom mestu sinoć i desile su se neke manje prijatne situacije, ali dobro. E, moj Luka, ako sada ovo gledaš, sram te bilo! Bilo, pa prošlo, idemo dalje!

Izvor:SD