KO JE ČEDINA ŽENA KOJA JE U CENTRU SKANDALA: Jelena je 8 godina mlađa, imaju 4 djece, a ovaj detalj niko nije znao

Srpski političar Čeda Jovanović već 20 godina uživa u ljubavi sa suprugom Jelenom Jovanović. Način na koji su se njih dvoje upoznali nosi posebnu priču.

Srpski političar Čedomir Jovanović je već dvije decenije u braku sa Jelenom Jovanović, kćerkom uglednog beogradskog pedijatra. Njih dvoje važili su za jedan od najskladnijih parova. Međutim, nakon što je odjeknula vijest da su se potukli mnogi su ostali iznenađeni.

Njih dvoje venčali su se 2003. godine, a svoj brak i ljubavnu priču krunisali su djecom koja nose neobična imena. Najstariji sin dobio je ime Mihajlo Lajf, a kćerke su Jana Hart, Zora Fejt i Anđelija Fej.

“Jelenini roditelji bili su vrlo bliski sa Zoranom i Ružicom Đinđić. Kada je Jelena imala 13‒14 godina, Ružica je imala običaj da mi, kada se sretnemo, kaže da treba da je upoznam i da će ona za koju godinu biti super djevojka. Govorila mi je: ‘Nemoj da gubiš vrijeme sa tim tvojim curama po Beogradu’. Jelena je osam godina mlađa od mene. Prije nego što je došlo do fatalnog susreta nekoliko puta smo se sreli u stranci, ništa posebno. Poslije preuzimanja izbornog štaba Demokratske stranke odlučio sam da podmladim stranku, a među dvije stotine mladića i djevojaka, koji su popunili formular, nalazilo se i Jelenino ime”, rekao je Čeda za magazin “Azra” i dodao:

“Bili su mi zanimljivi njeni odgovori iz upitnika, pa sam pomislio da moram da razgovaram sa njom. Naravno, nisam joj poslije tog sastanka predložio da izađemo, već sam povukao ‘obe ručne’ i rekao sebi: ‘Ovde nemoj da napraviš neku glupost’. Držali smo se na distanci sve do noći uoči 5. oktobra. Zoran i ja smo se razdvojili jer smo čuli da će nas te noći hapsiti, pa je on bio na jednoj lokaciji, a ja sam bio na drugoj, gdje je bila i Jelena. Tada sam joj rekao: ‘Slušaj, ovo već traje predugo, a pošto sam, čini mi se, došao do kraja života koji sam živio do sada, daj da uradim nešto što vrijedi, ako stvarno bude kraj.’ Od tog trenutka smo zajedno”, ispričao je.

Političar je često u javnosti isticao koliko je srećan što je Jelena njegova supruga, te da je ponosan na nju, dok joj je pre par godina javno čestitao godišnjicu emotivnom porukom koju je napisao.

“Koliko sam srećan što život provodim sa njom. Još me iznenađuje i inspiriše, čini boljom osobom. Još je predmet mojih želja i tajna mog postojanja. Volim je neopisivo ludo i mnogo”, napisao je on.

Inače, Jelena je često bila u centru medijske pažnje zbog svog atraktivnog izgleda i zanosnog tijela kojem se mnogi dive.