KAKO ĆE DEJAN REAGOVATI NA OVO? VELIKA transformacija Aleksandre Nikolić! Ona BLISTA od sreće!

Šta bi Dejan rekao na ovo?

Nedeljno jutro započelo je u stilu otvaranja frizerskog salona u najgledanijem rijaliti formatu na Balkanu a i šire, a veseli cimeri Bijele kuće, Zadruge 6 počeli su da dolaze, oduševljeni što će konačno imati nove frizure. Vrata salona otvorila su se tačno u 8 časova ujutru, a prve “mušterije” bile su Ana Spasojević i Aleksandra Nikolić.

Aleks je bila uzbuđena i pomalo zabrinuta kako će sve izgledati na kraju. Izrazila je želju da joj frizura traje što duže da ne bi bila u obavezi da mnogo gubi vreme na kosu u narednim danima. Nakon detaljne konsultacija sa frizerima, odlučila se za sitne lokne rađene presom.

Proces transformacije trajao je maratonski dugo, čak više od sat vremena a rezultat je bio u najmanju ruku – šokantan. Aleksandrina kosa je toliko dobila na volumenu da je delovalo kao da je stavila tri nadogranje i činilo se da joj predstavlja napor da tolike lokne drži pod kontrolom. Međutim, Aleks je bila oduševljena krajnjim rezultatom toliko da je zagrlila frizera i zahvalila se.