JOVANA IZ ČAČKA SVATOVIMA TRAŽILA PARE UMJESTO POKLONA ZA VJENČANJE: Kad je vidjela šta su joj donijeli, POBJESNILA kao ris!

“Juče smo pravili svadbu u Čačku, odakle je moj muž. Moram ovo da vam ispričam! Znači, kad su me svi gosti pitali šta hoću za poklon, rekla sam da hoću novac. Moj dečko i ja smo se složili da to želimo.

Naravno da smo oboje očekivali koverte, jer kad kažeš novac, valjda to znači da treba da dobiješ koverte. Međutim, svi su se gosti našli pametni. Ja sam pošteno svakom nosila pare ili poklon, ali poklon plus pare, a oni su mene zavrnuli.

Prvo, niko nije donio pare osim roditelja, kumova i braće. Ovo ostalo – sve katastrofa. Dobila sam komplet činija kao da zovem na useljenje, a ne na svadbu! Kao da me nisu pitali šta želim.

Dobila sam sliku koja je odvratna, OK, može da se proda, ali neću time da se bavim! Što mi nisu dali pare ti bajni rođaci da lijepo sama sebi kupim sliku koja mi treba. Navodno je njena vrijednost 300 eura, pa čekaj… da ste me pitali šta da mi kupite za 300 eura, pa rekla bih da želim sto i stolice, jer sjedim na raspalim!

Dalje, dobila sam tri kompleta escajga, dobila sam neki kao tabure u koji možeš svašta da složiš. Šta će mi to? Ne razumjem! Znam sad da će me svi u komentarima napasti kako sam pravila svadbu da zaradim – nisam! Ali ne razumijem što me ljudi pitaju šta hoću, pa kad kažem, kupe mi neko smeće koje me sramota da držim u kući.

Ljudi, imam specifičan ukus, nebitno je jesam li zbog toga dama ili seljanka ili pokondirena tikva u vašim očima. Pitali ste me, rekla sam, a sad imam pun kamion namještaja koji nemam gdje da stavim jer, zamislite, nemam svoj stan, a ovaj u kojem živim ima 37 kvadrata”, napisala je ova mlada na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/ Alo)