“JA SAM TUŽAN ČOVJEK” – LUKA SE OBRATIO DALILI NAKON RASKIDA: Evo šta je ona odgovorila

Da li će doći do pomirenja?

Dalila Dragojević i Luka Nikolić su raskinuli vezu posle dva mjeseca, a već danima upućuju jedno drugom skrivene poruke putem stori objava na Instagramu.

Sada je Luka objavio snimak iz filma “Toma”, a dio na samom kraju njegove objave posebno je zaintrigirao korisnike društvenih mreža, koji su pomislili da se Nikolić pronašao u glavnom junaku filma, te da je emotivno skrhan nakon raskida sa Dalilom.

– Ja sam samo tužan čovjek – pisalo je u njegovoj objavi.

Kada pogledamo njihove objave, zaista izgleda kao da jedno drugom nisu rekli sve što su htjeli, pa to sada rade javno. Dragojevićeva nije ostala nema, pa je njena objava dodatno podgrijala priču da bivši partneri razmjenjuju poruke na ovaj način.

“Nikada ne tjerajte inat nekom. Pustite da to radi druga strana i gledajte sa osmijehom kako se guše u vlastitim go*ima”.

Takođe Dalila je postavila još jedan citat: “Ako joj se sviđaš, možeš i o plivajućem zamajcu da joj pričaš, slušaće te i bićeš joj zanimljiv”.

Ostaje nam da vidimo šta će se dalje dešavati između Dalile i Luke i da li je definitivno došlo do kraja veze ili ipak postoji šansa za pomirenje.